Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefogyok több esélyem lesz párt találni?
Dagi srácként idáig sosem volt szerencsém a szerelemben,hiába próbálkoztam. Most viszont drasztikusan leszeretnék fogyni (egyenlőre nem jött össze sok, mindössze 8kg, de persze tudom,h csak az elején járok az egésznek).
Szerintetek ha miután lefogyok, könnyebb lesz ismerkednem és társat találnom?
Én 30 kilót fogytam az utóbbi másfél évben. Sajnos eddig még így se találtam csajt, pedig rajta vagyok. Most vagyok 90kg, 183 magas.
Szóval ettől nem jön autómatikusan, de jobban fogod érezni magad, meg több önbizalmad lesz. De csak okosan csináld azt a fogyást, 1kg/hétnél nem szabad többet.
Jó dolog, hogy a válaszolók többsége hisz a csodákban, abban, hogy csak a belső számít. Abszolút nem sértésből mondom, de ne legyetek naívak, a világot a külsőségek mozgatják. Megjegyzem, elég baj.
Nem a levegőbe beszélek, ugyanebben a cipőben jártam mint Te kedves kérdező. Kövér voltam régebben, de pár éve megelégeltem az egyedüllétet és elkezdtem fogyókúrázni. Ugyanis nekem sem volt szerencsém a nőkkel. Le is fogytam, de nem vékonyra, hanem arányos testalkatúra, és igen lett barátnőm. De nem kimondottan a súlycsökkenés miatt. Hanem azért mert megnőtt az önbizalmam, bátrabban merek kezdeményezni, ha beszélgetek egy lánnyal akkor nem a dagi fiúcskát látja már bennem.
Szerintem kezdd el, és ne add fel! Sok buktató fog jönni, de csak a cél lebegjen a szemed előtt! Még annyit, hogy ne drasztikus fogyókúrával érd el a súlycsökkenést, hanem szépen lassan fokozatosan, diétával és sporttal. Ha túl gyorsan fogysz, akkor annak az egészséged láthatja kárát. Nézz körül az oldalon a fogyókúrák rovatban és találsz elég jó dolgokat!
Ja még valami a végére, hogy egy kis humor is legyen benne. A hancúrlécem is nagyobb lett :) Mármint ugyanakkora maradt, de mivel lekerült rólam a zsír, így nyertem néhány plussz centit! Szóval ez is a pozitívumok számlájára írható! Sok sikert és kitartást! 28F
Utolsó: te mennyit fogytál mennyiről?
Amúgy én inkább a sport rovatot ajánlanám, ha normálisan teszed fel a kérdésed, segítenek szívesen, vagy ha gondolod, én is tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!