Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lefogyok több esélyem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok több esélyem lesz párt találni?

Figyelt kérdés

Dagi srácként idáig sosem volt szerencsém a szerelemben,hiába próbálkoztam. Most viszont drasztikusan leszeretnék fogyni (egyenlőre nem jött össze sok, mindössze 8kg, de persze tudom,h csak az elején járok az egésznek).

Szerintetek ha miután lefogyok, könnyebb lesz ismerkednem és társat találnom?

2011. aug. 12. 00:00
1 2
 11/18 IQnindzsa ***** válasza:
83%
Egyértelmű igen a válaszom. A legelső dolog (mondjon bárki bármit is...) amit észrevesznek rajtad a lányok, a külsőd. Nem elhanyagolható tényező a személyiség... a belső értékek... DE ha egy hájpacni vagy akkor nagyon kevés lány van aki eljut addig ,hogy felfedezze azokat is. Szóval... Igen. Mert ha lefogysz akkor lesz esélyük megismerni a belsődet és párt találni. Uff. szóltam.
2011. aug. 15. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
egy picit biztos
2011. aug. 15. 11:33
 13/18 anonim ***** válasza:
konditerem-->edzésterv-->étrend ;) teremben segítenek neked mindenben :D a 8 kg azért elég jó!
2011. nov. 15. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező! Irkálhatnak olyat, hogy csak a belső számít, te is jól tudod, hogy ez nem igaz. Ha választhatnál egy vékony, vagy egy hájas csaj között, te sem az utóbbira szavaznál, hisz nem is állna fel rá. Márpedig a párkapcsolathoz kell a vonzalom is. Én lány vagyok, és nemrég 100 kg körül voltam, ami egyszerűen borzalmas volt, sokan nem is vettek emberszámba. Aztán leadtam 15 kilót, és már most teljesen más minden, pedig még van mit leadni bőven. De most már van egy barátom, aki imád, de ha 100 kilósan ismert volna meg, akkor azért nem valószínű, hogy belém szeretett volna. Mindenképpen érdemes lefogynod, az egészséged érdekében elsősorban, de az önbecsülésed miatt is. Már jó úton haladsz, nagyon szép eredmény a 8 kg, ne add fel!
2011. nov. 15. 21:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Már jó rég írtam ki a kérdést, most gondoltam kiemelem,hátha kapok pár új érdekes választ.

A lényeg, h azóta 29 és fél kilót adtam le, de sajnos még mindig egyedül vagyok.

2011. nov. 15. 22:15
 16/18 Gergo_30F ***** válasza:

először is gratulálok a -8hoz! :)

másodsorban: igen, könnyebb lesz, több lány észrevesz, ez fogja majd igazán építeni az önbizalmad. így tovább!

(tapasztalat, -25kg)

2011. nov. 15. 22:16
 17/18 Gergo_30F ***** válasza:

szép, grat!

most már "csak" el kell elhinned, hogy már nem az a dagi srác vagy, akit nem sokba néztek. ideje próbálkozni a csajoknál!

hányat szólítottál meg eddig?

2011. nov. 15. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok hozzá, ez nem semmi teljesítmény, le a kalappal!

Augusztus közepén írtad ki a kérdést, azóta 29 kilót fogytál? Az nagyon sok, havonta 10 kiló mínusz. Írtam korábban hogy ne drasztikus fogyókúrával add le a felesleget, hanem lassan fokozatosan. Remélem nem romlott meg az egészséged a hirtelen súlyvesztéstől!

Amúgy a csajok felszedése nem megy egyik napról a másikra. Először hozzá kell szoknod az új külsődhöz, és ezáltal az új lehetőségeidhez. Ezután pedig jöhetnek a nők.

2011. nov. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!