Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.

Figyelt kérdés
Egy normális lánynak lehet kifogása ez ellen?
2013. jan. 15. 14:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Csak simán fingod sincs a nőkről, ez a te bajod, semmi más.
2013. jan. 16. 10:42
 42/47 A kérdező kommentje:

Dehogy nincs,pénz,pénz és pénz= macsó,sármos,nők bálványa.

Próbálnám kicsit gazdaságosabban megoldani az egészet,mert egyszerűen nincs sok pénzem,nem pedig azért, mert van,de sajnálom egy lányra költeni= zsugori,"fingod sincs a nőkről",

Frankó...

2013. jan. 16. 21:45
 43/47 anonim ***** válasza:
Van egy jó ötletem, ha virágot is akarnál vinni a lánynak: vegyél inkább neki virágmagot, több is kijön belőle, meg olcsóbb is. :DDDD
2013. jan. 16. 21:57
 44/47 anonim válasza:
Amennyi energiát arra fordítasz, hogy azt bizonygasd, a nők csak a gazdag pasikra hajtanak, na ennyi energiából simán kitalálhattál volna valami kreatívabbat:)
2013. jan. 16. 22:49
 45/47 A kérdező kommentje:
Nincs mit bizonygatni, csak el kell olvasni a válaszokat.
2013. jan. 17. 00:34
 46/47 anonim válasza:

én elolvastam a válaszokat és az a véleményem, hogy mindenki a hozzáállásodon van kibukva.

remélem, a lánynak nem úgy tálalod, hogy azért megyünk oda, mert olcsó, hanem mondjuk mert ott nagyon finom a gyros.

ennyi. máris sokkal jobban hangzik és nem úgy tűnik, mintha sajnálnád a pénzt rá (holott, valljuk be, a kommenteid alapján, ez így van)

2013. jan. 17. 15:35
 47/47 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kamu kérdés, csak provokációnak lett feltéve. :) A kérdező is nagyon jól tudja, hogy teljesen más válaszokat kapott volna, ha úgy teszi fel a kérdést, hogy anyagilag nem áll túl jól, lehet-e egy normális lánynak kifogása, ha nem valami drága helyre viszi randizni?

Természetesen ez alatt nem a Tesco gazdaságos randi értendő. :D Istenem, hogy tud valaki ekkora h..lyeséget kitalálni! :D

2013. jan. 17. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!