Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.
Dehogy nincs,pénz,pénz és pénz= macsó,sármos,nők bálványa.
Próbálnám kicsit gazdaságosabban megoldani az egészet,mert egyszerűen nincs sok pénzem,nem pedig azért, mert van,de sajnálom egy lányra költeni= zsugori,"fingod sincs a nőkről",
Frankó...
én elolvastam a válaszokat és az a véleményem, hogy mindenki a hozzáállásodon van kibukva.
remélem, a lánynak nem úgy tálalod, hogy azért megyünk oda, mert olcsó, hanem mondjuk mert ott nagyon finom a gyros.
ennyi. máris sokkal jobban hangzik és nem úgy tűnik, mintha sajnálnád a pénzt rá (holott, valljuk be, a kommenteid alapján, ez így van)
Szerintem ez egy kamu kérdés, csak provokációnak lett feltéve. :) A kérdező is nagyon jól tudja, hogy teljesen más válaszokat kapott volna, ha úgy teszi fel a kérdést, hogy anyagilag nem áll túl jól, lehet-e egy normális lánynak kifogása, ha nem valami drága helyre viszi randizni?
Természetesen ez alatt nem a Tesco gazdaságos randi értendő. :D Istenem, hogy tud valaki ekkora h..lyeséget kitalálni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!