Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet ha "időhiány miatt"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ha "időhiány miatt" lány kezdeményez? Hogyan?

Figyelt kérdés

Egyszer találkoztunk egy előadáson egy nagyon rendes de kissé félénk, és zárkózott sráccal.

2 hét múlva lesz az utolsó előadás, amin mg talán tudok vele beszélni, de a nevén kívül meg azon a pár szón amit beszéltünk semmit nem tudok róla.

Ez az előadás az utolsó lehetőség talán, hogy megismerjem.

Egy városban lakunk. Közösségi portálon nem találom, e-mailt, egyéb elérhetőséget nem tudok, de találkozni sem szoktunk.

Hogy kezdenétek neki, ciki lenne, ha elmondanám, hogy szívesen megismerném jobban és adnék neki egy telefon számot. S ha akar jelentkezik...? Erre gondoltam.

21/L és 24/F

2013. jan. 3. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem nim ciki sőt a fiúk állt örülnek ha a lány kezdeményez.sok sikert:)
2013. jan. 3. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:

Biztos díjazná a srác ^^,

díjazom az ötleted

2013. jan. 3. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
*e
2013. jan. 3. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Tök jó az ötlet. Sok sikert! :)
2013. jan. 3. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
keresd meg a koncerten és kérd valamiben a segítségét.......
2013. jan. 3. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze, simán megmondhatod neki, hogy érdekel, semmi gond nincs ezzel.

De ha bonyolítani akarod:

Kölcsönkérsz tőle valami jegyzetet, a félév elejéről, amikor "nem voltál bent", vagy felveted, hogy tanulhatnátok együtt, majd elkéred a kontaktját, hogy megbeszélhessétek a részleteket.

2013. jan. 3. 21:43
 7/13 A kérdező kommentje:
6. válaszoló, nem akarom komplikálni, mellesleg nem járunk egy suliba sem...! DE köszi majd esetleg máskor alkalmazom ezt, ilyen esetnél, bár jobb szeretném ha ez most bejönne!
2013. jan. 3. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Baromi nehéz megmondani, hogy szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, és adja meg az emilcímét, telefonszámát.
2013. jan. 3. 21:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, szerintem én nem ilyen stílusban kérdeztem, és nem is ilyen stílusú válaszokat várok. Lehet hogy ez egyeseknek ennyire lazán megy..de tudod én az a fajta lány vagyok akit még a szülei úgy neveltek, hogy majd a fiú udvarol, és ezt ki is vártam.

Aminek eredményeképpen 17 évesen jöttem össze életem első szerelmével, akivel 3 évig együtt voltam, és ő kezdeményezett.

3 év után és gyakorlatilag ismét kezdőként, az én nevelésemmel, igen baromi nehéz, szörnyen nehezen szántam rá magam. Már a gondolat is furcsa, hogy nem ő hív el randira.

Ja igen, apa és anya még ma is ezt a tipikus női-férfi szerepet tartják és tisztelik egymást. Bocs, hogy normális családban nőttem fel, és nem lettem tini k*rva, aki bármikor ráveti magát bármelyik pasira.

2013. jan. 3. 22:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Jajjj ez egyszerű: Csak oda kell menned és mosolyognod. Ülj mellé, s köszönj neki. S kérdezd meg tőle, hogy nem kérdezné-e meg tőled, hogy hogy vagy. Hm.. Innen már mennie kellene.... na jó. Ha nem kérdezi meg, akkor mehetsz tovább. Ha megkérdezi, akkor csak válaszold azt: "Milyen eredeti ismerkedési szöveged van! :D S köszönöm jól vagyok. Épp indulok a büfébe, gyere s kérdezz még közben valamit!"

(Nem ajánlom az e-mail cím elkérést, meg telefonszám cserét, mert akkor csak vársz-vársz... mert ő is csak vár-vár.... Csevegni kell s kiderül, hogy alakulhat-e valami. Ha minden úgy alakul, hogy jó neked, a találkozó végén még simán cserélhettek mindenféle számot!)

Ha innen se veszi a lapot, akkor nem is ő kell neked, hanem én! ;) ;) Sok sikert!

2013. jan. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!