Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ha "időhiány miatt" lány kezdeményez? Hogyan?
Egyszer találkoztunk egy előadáson egy nagyon rendes de kissé félénk, és zárkózott sráccal.
2 hét múlva lesz az utolsó előadás, amin mg talán tudok vele beszélni, de a nevén kívül meg azon a pár szón amit beszéltünk semmit nem tudok róla.
Ez az előadás az utolsó lehetőség talán, hogy megismerjem.
Egy városban lakunk. Közösségi portálon nem találom, e-mailt, egyéb elérhetőséget nem tudok, de találkozni sem szoktunk.
Hogy kezdenétek neki, ciki lenne, ha elmondanám, hogy szívesen megismerném jobban és adnék neki egy telefon számot. S ha akar jelentkezik...? Erre gondoltam.
21/L és 24/F
Biztos díjazná a srác ^^,
díjazom az ötleted
Persze, simán megmondhatod neki, hogy érdekel, semmi gond nincs ezzel.
De ha bonyolítani akarod:
Kölcsönkérsz tőle valami jegyzetet, a félév elejéről, amikor "nem voltál bent", vagy felveted, hogy tanulhatnátok együtt, majd elkéred a kontaktját, hogy megbeszélhessétek a részleteket.
Kedves utolsó, szerintem én nem ilyen stílusban kérdeztem, és nem is ilyen stílusú válaszokat várok. Lehet hogy ez egyeseknek ennyire lazán megy..de tudod én az a fajta lány vagyok akit még a szülei úgy neveltek, hogy majd a fiú udvarol, és ezt ki is vártam.
Aminek eredményeképpen 17 évesen jöttem össze életem első szerelmével, akivel 3 évig együtt voltam, és ő kezdeményezett.
3 év után és gyakorlatilag ismét kezdőként, az én nevelésemmel, igen baromi nehéz, szörnyen nehezen szántam rá magam. Már a gondolat is furcsa, hogy nem ő hív el randira.
Ja igen, apa és anya még ma is ezt a tipikus női-férfi szerepet tartják és tisztelik egymást. Bocs, hogy normális családban nőttem fel, és nem lettem tini k*rva, aki bármikor ráveti magát bármelyik pasira.
Jajjj ez egyszerű: Csak oda kell menned és mosolyognod. Ülj mellé, s köszönj neki. S kérdezd meg tőle, hogy nem kérdezné-e meg tőled, hogy hogy vagy. Hm.. Innen már mennie kellene.... na jó. Ha nem kérdezi meg, akkor mehetsz tovább. Ha megkérdezi, akkor csak válaszold azt: "Milyen eredeti ismerkedési szöveged van! :D S köszönöm jól vagyok. Épp indulok a büfébe, gyere s kérdezz még közben valamit!"
(Nem ajánlom az e-mail cím elkérést, meg telefonszám cserét, mert akkor csak vársz-vársz... mert ő is csak vár-vár.... Csevegni kell s kiderül, hogy alakulhat-e valami. Ha minden úgy alakul, hogy jó neked, a találkozó végén még simán cserélhettek mindenféle számot!)
Ha innen se veszi a lapot, akkor nem is ő kell neked, hanem én! ;) ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!