Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a neten elhívni randizni a lányt?
Nos. Van egy lány a sulis csoportomból, akibe a lehető legnagyobb mértékben belezúgtam. Az a probléma, hogy eddig még nem sokat beszélgettünk egymással, de lehet hogy ő ettől függetlenül már valamit sejt a dologból (mostanában ha együtt vagyunk órán, a barátnőivel olyan furcsán viselkednek ott mellettem, de ezt inkább jó értelemben mondom). Szerintem valamit tehát már megérezhetett az egészből. Most arra gondoltam, hogy egyik este majd ráírok a neten, ott remélhetőleg kicsit beszélgetünk, és szép finoman elhívom valahova. Mivel szerencsére van egy olyan téma, amivel megfelelő esetben nagy plusz pontot szerezhetek a szemében, ezért is gondoltam erre. Vagy inkább első alkalommal még csak semleges dolgokról beszéljek vele? Azt viszont elég nyomulósnak is érezheti, ha minden este rámászok facen, mert ha esetleg mégsem szeretne velem komolyan ismerkedni, akkor ezzel minden esélyemet eljátszom? Ti mit gondoltok?
17/F
Végre valaki, aki lép is.:D
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!