Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet hogy elmegyek randizni mindegyikkel?
Figyelt kérdés
Nemrég randiztam egy lánnyal akiért oda voltam, de nem lett belőle semmi :(
Akkor eldöntöttem hogy nem lesz többet olyan hogy én odaleszek egy lányért.Így tehát felvettem pár csajt msnre, és egyikkel már beszéltem is hogy talizzunk.Belement.
A csaj mondjuk nem jön be, mert nem olyan nőis vagy végül is nem tudom.Szerintetek randizgassak?Végül is bármi lehet.Valamelyikkel lehet összejön...
2010. júl. 7. 08:27
1/4 anonim válasza:
Miért ne randizgatnál? Nem árt, ha több lányt is megismersz, hátha valamelyiket annyira megkedveled, hogy össze is akarsz majd jönni vele. Ha van rá lehetőséged, ismerkedj bátran.
2/4 anonim válasza:
Persze, randizgass. Az egyik biztos megtetszik.
3/4 anonim válasza:
Figy semmi gond nincs azzal, hogy oda vagy egy csajéárt.
Én is voltam oda 1-2 pasiért, és valamelyikből lett valami, valamelyikből meg nem. Ez így megy. Nem szabad az első után az mondani, hogy na én nem.
Nem tudom, ha nekem nem jön be a pasi én nem randizok vele, mert tudom, hogy úgysem működni.
4/4 anonim válasza:
Egy okot mondj, hogy miért ne lenne jó ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!