Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz ötlet osztálytárssal randizni?
Igen, rossz. Ezt tapasztalatból mondom.
Szeptemberbe jött hozzánk néhány új osztálytárs, jól kijöttem mindegyikkel, hamar be is illeszkedtek az osztályba. Az egyik elmondta, hogy szerelmes lett belém, így összejöttünk, de hamar szét is mentünk, mert nekem tér kell, szerintem nem jó az, hogy suliba egész nap ugye alapból vele voltam, meg még délután is, ha meg nem élőben találkoztunk, akkor vagy telefonon, vagy neten keresztül beszélgettünk. A végére már nem is maradt semmilyen téma, meg el is veszett a varázs, mert nem hiányzott, mivel nem tudott, állandóan együtt voltunk. Szóval rövid idő után vége is lett a dolognak. Persze előtte azt hittem, milyen jó lesz, meg én is olvastam valahol olyan hozzászólásokat, hogy osztálytárssal SOHA ne gyere össze, én meg nem értettem, hát már felfogtam. Azóta nem is beszélgetünk, elmegyünk egymás mellett, pedig előtte milyen jókat hülyéskedtünk.
Csak azt tudom, javasolni, hogy gondold meg, de szerintem felejtős.
Ne hallgass senkire ...te tudod h. megéri -e ez neked!!
szerintem próbáld meg, lehet h. ő lesz életed szerelme.
mindenképpen meg ér egy próbát szerintem
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!