Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.

Figyelt kérdés
Egy normális lánynak lehet kifogása ez ellen?
2013. jan. 15. 14:44
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

"mindenféleképpen be kellett ülni a legközelebbi teázóba.." Gondolom, nem az árakat nézte, hanem szomjas volt.

Ezt elkerülendő: ne sétálni vidd, hanem előre válassz ki valami olyan helyet, ahol nem olyan drága a tea, vagy a kávé, esetleg hamburger, vagy bármi, hívd el oda, de ne a Tesco-ba már, könyörgöm! :D Ez már tényleg majdnem olyan, mint amit az egyik válaszoló írt, hogy ennyi erővel a benzinkúthoz is vihetnéd randizni. :D

2013. jan. 15. 15:50
 32/47 anonim ***** válasza:

"a Tescot csak azért hoztam fel,h szimbolizálja az "olcsó helyet""

Igen, meg a nulla érzéket a romantikához. :D Más egy olcsóbb kávézó, vagy valami és más a Tesco büféje. :)

De természetesen elismerem, hogy vannak anyagias emberek, anyagias nők, de szerintem nem mindenki ilyen.

2013. jan. 15. 15:53
 33/47 A kérdező kommentje:

Sztem a szeretet max. annyiban fejeződik ki,h ha már rég együtt vagytok,és kicsit megszorul,akkor az utolsó forintodat is odaadod,h kisegítsd,ez rendben van.

De az első pár randin még semmilyen szeretetet nem kell(ene) pénzel kifejezni.

Ez nagyon nincs rendben így,de hát ez van

34/47 anonim ***** válasza:
100%
Nezd itt egyszeruen masrol van szo. Ez egy hagyomany, regen kialakult szokas, ugymond mar az etikett resze, h a ferfi meghivja a not. Igen, ez a mai draga, valsagban levo vilagban gondot okoz, de ez a szokas soka fog valtozni. Ha idosebb leszel tapasztalni fogod h a nok sokszor nem fogjak hagyni h Te fizess. Ne a noket nezd anyagiasnak ez a szokas miatt. En pl. ha meghiv a srac, akkor a kovetkezonel pl. en fizetek. De en mar 28 eves vagyok, mashogy allok hozza.
 35/47 anonim ***** válasza:

Szerintem az első randinak tényleg az ismerkedésről kellene szólnia, nem arról, hogy mennyire fényűző helyre tud vinni valaki (ahol sokszor az ember még feszélyezve is érzi magát, ha nincs hozzászokva és nem tud úgy figyelni a másikra), de nem is arról, hogy nézd már, milyen olcsón tudok neked kaját szerezni!

A séta szép időben, szép helyen szintén jó ötlet lehet, viszont ha sokáig elhúzódik, tényleg előfordulhat, hogy valaki megszomjazik és akkor valószínű, hogy valami itókát venni kell, mert nem sokan indulnak el otthonról randizni egy kupa csapvízzel. :D

2013. jan. 15. 16:22
 36/47 anonim ***** válasza:

pont a tesco miatt gáz amit írsz.

egy olcsóbb teázó/kávézó már nem ciki. de az hogy bementek konkrétan direkt egy tescoba és ott vesztek valamit az úgy nincs rendben....

egyébként pl. egy mekiben is asszem 390 a forrócsoki, amellett is el lehet beszélgetni, és az már egy 'normális hely' :)

nem a pénzes dolgon van a hangsúly, hogy mennyit költesz inkább a környezet számít...

amúgy tényleg nem tudom hol laksz, de 500-600 forintokért is lehet olyan gyrosokat kapni hogy csak na :)

19/L

2013. jan. 15. 16:23
 37/47 anonim ***** válasza:
nem muszáj gyrost enni :) ha zsidó akkor tuti nincs kifogása amugy:D
2013. jan. 15. 17:48
 38/47 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy én vittem már csajt randizni (inkább randi közben) a tescoba és full nem volt gáz.
2013. jan. 15. 20:35
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

"randi közben"

az megint más, ha mondjuk ott vagytok az arénában moziban vagy nézelődtök és bementek a tescoba mert akarsz venni magadnak üdítőt. nem az jött le, hogy direkt odavitted, mint randihelyszín

2013. jan. 15. 20:43
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, más az, ha valami közben ültök be valahova. Pl. nem gáz, ha valahova mentek busszal és bementek a buszmegálló büféjébe megenni egy szendvicset, vagy egy üdítőre és megint más, ha eleve a buszmegállóba hívunk valakit randizni, mert hát b...meg három szendvicset is be tudunk ott nyomni egy mekis hamburger áráért. :D

Valahogy nem annyira első randis helyszín. :)

2013. jan. 15. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!