Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.
:D
Nem hiszem, hogy ha jól sikerülne a randi, csak ezért "lekoptatnálak", de szerintem igen kikerekedne a szemem, amikor a Tesco felé vennénk az irányt...:D
Most mi van?
Nem vok milliomos..
Én eddig egy csomó gyrosozót láttam, ahol 600 volt egy adag, és igen szépen megtömték az ember tányérját...
Szerintem elég szokatlan randihelyszín, és mondjuk, nem tartom jó ötletnek, hogy az árak miatt akarod odavinni. Legalábbis, inkább azt mondd neki, hogy kétled, hogy bárki Tescoba vitte volna randizni, azért akarsz vele odamenni, és ne azt mondd, hogy az ára miatt.
Gondoltam,h ez lesz...egyből zsugori....
Elhiheted,h szívem szerint a város legmenőbb éttermébe vinném,de jelenleg minden ftot meg kell gondolni.
600-ért meg már egy Hamburgert sem lehet kapni,legalábbis errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!