Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.

Figyelt kérdés
Egy normális lánynak lehet kifogása ez ellen?
2013. jan. 15. 14:44
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha netán valós kérdés, inkább egy vízparti séta, vagy hívd el magadhoz és főzz valamit, az olcsóbb és impozánsabb.
2013. jan. 15. 15:00
 12/47 anonim válasza:

Utolsónak teljesen igaza van. ez ugyanaz a kérdés, mint hogy jó randihelyszín-e a Tesco. nagyon felkapták azt a kérdést, kikerült egy csomó helyre, pedig elég suta humor.

Drága Kérdező! Ha vicceskedni akarsz, akkor találj ki valami eredetibbbet. Köszönöm

2013. jan. 15. 15:02
 13/47 A kérdező kommentje:
Gondolom azok jönnek azzal,h fake,akiknek apuci hetente húszezrekkel tömi a zsebét,és fel sem merül bennük,h ami nekik hétköznapi,természetes dolog,az másoknak súlyos,munkával szerzett ezresekbe kerül.
2013. jan. 15. 15:02
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Azok jönnek vele, hogy fake, akiknek van eszük és használják, anyagi helyzettől függetlenül!

Miért kell kajálni egy randin?? Menjetek egy rendes kávézóba és igyatok teát, kávét, stb. Kb. ugyanannyi, mint egy Tesco gazdaságos kaja és normális, kulturált helyen vagytok.

Buta vagy és fantáziátlan ...

2013. jan. 15. 15:06
 15/47 anonim ***** válasza:
90%

Ha a randiban csak ennyit látsz, hogy "úú, ez nekem súlyos ezrekbe kerül", akkor el se hívd a lányt, mert nem fontos neked. Csak megbántod, felesleges erölködés.

Ha találsz olyan lányt, aki tényleg tetszik, a havi fizetésedet is odaadnád egy drága étteremben azért, hogy eljöjjön veled vacsorázni, te meg otthon élsz kenyéren és vizen.

Amúgy nem azért nem fogsz kelleni egy csajnak sem, mert nincs sok pénzed, hanem azért, mert egy anyagias po:cs vagy, aki csak ennyit lát egy lányban, hogy mennyibe kerül.

2013. jan. 15. 15:06
 16/47 A kérdező kommentje:

Drága 12. válaszadó

Ha ennyire azt hiszed,h nem valós kérdés,meg csak poén,mi a f@sznak(már bocsánat) írsz ide?

Még jó,h itt minden lány azt bizonygatja,h nem számít a pénz,de ha vki nem egy drága helyre vinné őket,szinte el sem hiszik,h van ilyen..

Hát remek.

2013. jan. 15. 15:08
 17/47 A kérdező kommentje:

15.

Te miről beszélsz?

A havi fizum felét elvinné egy egyszeri drágább étterem,miből élnék akk 30 napig?

Az oké,h tetszik egy lány,de attól még megkell élni,ugyebár számlák is vannak s világon,amikről gondolom neked még nem sok fogalmad van.

2013. jan. 15. 15:11
 18/47 anonim válasza:

Drága 12. vagyok. Nem azért hisszük, hogy kamu, mert nem bírjuk, ha nem költenek ránk pénzt, hanem tapasztalat. Lehet, hogy ez nem kamu, de elgondolkodtató a következő kérdés alapján:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__465751-..

2013. jan. 15. 15:13
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt magyarázom, te csak erre gondolsz, miből élsz meg, nem is érdekel a lány. Egyedül élek a kis lakásomban, pontosan tudom, miről beszélek. Ha a barátnőm vágyik valamire, és kedveskedni akarok neki, pont lesz@rom, mennyibe kerül, megveszem és abban a hónapban összébb húzom a nadrágszíjat. Mindezt azért, mert jó érzés, mikor látom, mennyire örül neki. Nem várja el tőlem, de jól esik látni az örömét. Neked meg annyi a lényeg, hogy 300+áfából megússz egy randit...szánalmas...
2013. jan. 15. 15:15
 20/47 anonim ***** válasza:

akkor inkább menjetek sétálni, mert a tesco nem vmi romantikus hely

egy lánynak normál esetben nem az a lényeg, hogy mennyit költesz, de az már igen, hogy mennyire veszed komolyan

(én 450-ért szoktam gyrost venni)

2013. jan. 15. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!