Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne egy lányt a Tescoban lévő büfébe vinni? Asszem azt maga a Tesco üzemelteti, és remek árak vannak, sztem nagyon jó hely lehet. Máshol egy gyrosért már több, mint egy ezrest elkérnek, ami kész rablás.
Szia, elso randi lenne? Hany evesek vagytok? Elso randira vmi mast kene sztem, sokadikra mar nem veszes.
Setalni nem akarod hivni vagy egy teara vhova? Vannak feletek ilyen helyek ahova egy kavera/teara be tudtok ulni utana seta?
Na mindegy,titkon erre számítottam...
Annyiban valóban fake,h nem konkrétan a Tescoba vinném,csak olcsóbb helyre,de abszolút bebizonyosodott,h mi az általános nézet,hiába érezné magát remekül,ha olcsó a hely,tuti lapát,és hiába érezné pocsékul magát,ha drága helyre viszik,akkor álompasi,mert bizonyít azzal,h sokat költ rá....
De nem elég,h a lányok ilyenek,néhány sötét lélek pl.19-es,tényleg azt hiszi,h azzal bizonyítja,h fontos neki vki,ha költ rà....
Hát elb@szott egy világban élünk.
Valahogy ez úgy jön le, hogy együnk minél többet, minél olcsóbban. Szerintem egy randi nem feltétlenül erről kéne szóljon. Később, ha már együtt vagytok, persze elmesélheted neki, hogy ez egy tökjó hely, finom és olcsó a kaja és persze, miért ne mehetnétek el oda enni, mondjuk előtte-utána körülnézhettek a Tesco-ban.
De azért első randinak én nem ezt ajánlanám.
Nem is arról szól szerintem, hogy jól teletömjétek a hasatokat. Elvihetnéd esetleg hamburgerezni, sütizni, vagy ha az is megterhelő anyagilag, akkor meghívhatod egy üdítőre, egy kávéra, valami kis hangulatos helyre.
"hiába érezné magát remekül,ha olcsó a hely,tuti lapát,és hiába érezné pocsékul magát,ha drága helyre viszik,akkor álompasi,mert bizonyít azzal,h sokat költ rá.... "
Nem. Ez a Tesco-s első randi konkrétan bunkóság. Azt sugallja, hogy gyere, zabáljunk sokat olcsón és nem arról, hogy szeretnélek jobban megismerni, kicsit leülni beszélgetni.
Ez utóbbihoz csak egy kis kellemes, nem túl zajos hely kell, esetleg egy kávé, forró csoki, vagy üdítő.
A Tesco gazdaságos randi akkor is gáz, ha ott több ezret költesz a lányra!
34/N
Na a "csak" sétáról,meg tearól van tapasztalatom.
Pont egy csaj is azt bizonygatta,h neki megfelel a séta is,meg mekkora buli kettesben lenni,aztán mikor találkoztunk 100 méter séta után annyira szörnyen elfáradt,h mindenféleképpen be kellett ülni a legközelebbi teázóba..
2 sima(rossz pickwick) tea+ az egyikhez dupla citromlé,950 ft
Na mondom f@sza,ennyit az olcsó randikról...
Egyszerűen ott tartunk,h hozzá sem lehet szólni egy mai lányhoz,ha nem lóbálsz ezreseket.
Szerintem meg valahol pénzben is kifejeződik azért a szeretet. A legtöbb nő azt gondolja ilynekor,hogy te csak ennyibe nézted,hogy egy patkányfészekbe hívtad meg, ennyit ért meg számodra, jól kisportóltad belőle az anyagot.
Főleg az elkényeztetett lányok tudják a legjobban,hogy minél többet van rájuk költve annál jobban szeretik őket. /anyáék, apáék/ és természetesen így már ezt akalmazzák a pasasukra is ezek után. TE pedig feltolhatod a végbeledbe a tesco gazdásgos partydat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!