Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hibázhatnak el ezek a srácok, akik ezt írják?
Idézem az egyik kommentet!
,,
Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!
Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....
Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.
29/F"
0 férfiasság van bennük, futnak a nő után, meg akarnak neki felelni.
"Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük"
Beszélgessünk akkor az atomfizikáról, génmanipulációról, biokémiáról.
Hozzá se tudnak szólni ehhez a témához, megjegyzem én se, de nem is írok senkinek ilyen szövget mint ők.
A hiba ott kezdődik, hogy azt hiszik azért mert net mögül írnak, ezért ferdíthetik a valósságot. Aki eltűnik, az ferdíti a valósságot, és nem akarja hogy a randin kiderüljön. Mert ugye az égő!!
Persze mindkét nemből van olyan aki csak hobbiból, unalomból, egóépítés miatt regisztrál, így velük sem lesz összehozható 1 randi sem, hanem eltűnnek félúton!
Nos lehet valaki peches annyira hogy csak ezeket fogja ki!
Sajnos kevés az olyan online társkereső ki komolyan gondolja, normális lelki állapotú értem ezalatt hogy túl van az exén lezártja a múltját stb! Emellett hajlandó időt szánni a másikra, és tudja hogy neten, levelezés útján soha nem fogja megismerni! Na meg ugye tudja hogy milyen embert keres! sokaknak nincs ideálja, így csak keresik azt a bizonyos tűnek kinéző tárgyat a szénakazalban!
Azzal a megállapítással én is egyetértek, hogy mindkét nem hibás összességében véve. Ez a bizonyos "ferdítés, csúsztatás" dolog is nagyon lényeges. Mivel a neten keresztül még csak nem is látjuk a másikat, emiatt itt még könnyebb "sumákolni" meg hazudni. De persze erről nem a net tehet, mivel ugye, az csak egy eszköz, amit az emberek irányítanak, sőt maga az ember hozta létre. Az emberi gyarlóság ellen már sajnos a technika is tehetetlen. De egyszerűen nem értem, hogy miért nem jobb mindent leírni vagy megbeszélni normálisan kulturált módon, mint nem válaszolni vagy eltűnni? Az pedig szintén érthetetlen, hogy miért akar sok lány csak "ismerkedni, beszélgetni" tehát semmi komolyabbat? Ebben mégis mi a jó? Hiszen semmi sem történik ok nélkül. Most döntsék már el, hogy akarnak-e valamit, vagy sem! Tényleg olyanok, mint az időjárás. Sőt olyat is láttam, akik mindezt ki is írták a bemutatkozásukba, hogy igazából nem keresnek komoly kapcsolatot, inkább csak ismerkedni, beszélgetni akarnak. De ők legalább becsületesek voltak! Bár az is érdekes, hogy még az ilyeneknek sem nagyon szokása a válaszolás.
Ha valaki pusztán csak "kíváncsi" és emiatt regisztrál, akkor meg csak szeretne valamit, nem?
Ami az "extémát" illeti, ha valakinek még friss a szakítása, akkor szintén minek regisztrál? Ha úgy érzi az illető, hogy ezt még nem tudta feldolgozni, akkor szerintem még semmi keresnivalója nincs itt. Majd ha lezárta magában érzelmileg, lelkileg is, akkor igen!
De olyanról is olvastam, hogy sokan eleve letagadják a párjukat az adatlapjukon! Tehát mondjuk, éppen megromlott a viszonyuk a párjukkal, összevesztek, vagy megunták, de nem szakítottak, és az illető már regisztrál "kitekintget", úgymond "felméri a terepet". Természetesen egyedülállóként regisztrál fel. Ha esetleg talál valakit, aki jobbnak tűnik, akkor pedig szakít az eddigi párjával.
Hát ez is egy alapvető hiba, még nagyobb is, mint az előző, mert ugye, az ilyen emberek még nem is szakítottak, de már új társat keresnek, akár neten, akár máshogyan.
Hát megint csak azt tudom mondani, hogy ehhez az egészhez hallatlanul nagy szerencse kell, amilyen gyarlóak az emberek a kinti életben, olyanok itt fent is.
01:04
Pontosan, én maximálisan egyetértek azzal amiket írtál.
Sajnos a nőknél (és a pasik egyes részénél is ) megmutatkozik a "majom effektus". Ez azt jelenti, hogy csak akkor száll ki a meglévő rossz kapcsolatából, ha van egy új amibe kapaszkodhat. Nehogy véletlenül egyedül maradjon...
Én már nem is írok rá olyan csajra aki nem képes 3 egybefüggő mondatot leírni az adatlapjára magáról!! és nem idézeteket nyomni, avagy ki sem tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!