Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit hibázhatnak el ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hibázhatnak el ezek a srácok, akik ezt írják?

Figyelt kérdés

Idézem az egyik kommentet!

,,

Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!

Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....

Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.

29/F"

2013. jan. 13. 21:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Tudjátok, én azt gondolom, hogy nem hibázunk el semmit. Annyira tökéletesség-központú lett a világ, hogy a tökéletest keresi mindenki. És persze, hogy nem találják! Mert tökéletes ember nem létezik! Csak két kompromisszumképes ember alkothat jó párost. Hibái mindenkinek vannak, a topmodelltől kezdve a parasztnénikig.
2013. jan. 13. 22:50
 22/36 anonim ***** válasza:
53%
Ha egyszer nem jön be neki, akkor nem jön be neki. Nem lehet mit tenni. És az a 15% a külső, szerintem hülyeség. Miért? Mert ha odamegy hozzád valaki, persze, hogy azt nézed, hogy néz ki. Ha nem jön be, de még elfogadható a lányok 70% ad egy esélyt. De aztán amikor elkezd habogni, félénken nyöszörögni, hát persze, hogy nem jön össze. Gyakorikérdéseken ismerkedni meg hát........
2013. jan. 13. 23:21
 23/36 anonim ***** válasza:
De hogy ne csak a saját nemem ellen harcoljak, azért el kell ismerni, hogy van 30% a lányok közt aki elég bunkó...
2013. jan. 13. 23:21
 24/36 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. Szerintem is az az igazság, hogy nem a fiúk a hibásak, ha normális stílusú leveleket írnak. Sőt, a lányok képesek úgy kiforgatni, megvariálni a dolgokat, hogy a fiúk automatikusan magukban kezdjék keresni a hibát.

Be kellene látniuk a lányoknak, tisztelet a kivételeknek, hogy a mesék tényleg csak mesék, a fehér lovon érkező hercegre várhatnak akár ítéletnapig is, akkor sem fog eljönni. Mivel tökéletes ember nincs, emiatt meg kellene adniuk az esélyt azoknak is, akik esetleg kinézetre nem jönnek be rögtön. Az rendben van, hogy sok lánynak hosszabb idő kell az érzelmek kibontakozásához, de ez azért nem jó magyarázat, mert ezt is le lehetne írni, mindent meg lehetne beszélni meg írni normálisan. Csak sajnos a lányok még azt is elvárják, hogy a fiúk természetfeletti képességgel rendelkezzenek, és léleklátóak legyenek. Elvárják azt, ráadásul interneten keresztül, ahol még csak nem is látják egymást az emberek, hogy rögtön az elején rájöjjünk arra, hogy milyen az ő beállítottságuk, lelki alkatuk! Hát éppen emiatt kellene megadni az esélyt és minél előbb találkozni, hogy a személyes élmények is meglegyenek minél hamarabb. Itt egyértelműen látszik, hogy a hiba nem a férfiak "készülékében" van, mert a lányok képtelenebbnél képtelenebb dolgokat művelnek! A lányok valahogy mindig úgy variálják neg a dolgokat, hogy ne kelljen ismerkedniük, mert nekik semmi sem jó. Ha bővebben ír az ember, akkor az nem jó, ha meg röviden, akkor meg az nem. Vannak, akik meg eltűnnek egy pár levélváltás után. Ez pedig így nagyon nem fair dolog!

Tehát éppen arról van szó, hogy az ismerkedéshez idő kell, és emiatt kellene megadniuk az esélyt a másik félnek, hogy az jobban megismerhesse, úgymond "feltérképezhesse" őket kívülről, belülről egyaránt. De nem, ők hamar, már egy két levélből ítélnek.

Persze, talán azzal kellett volna kezdenem, hogy a lányoknak egy jelentős hányada eleve nem is akar ismerkedni az interneten, akármit is ír nekik az ember! Joggal merül fel a kérdés, hogy akarnak-e itt ezek egyáltalán ismerkedni?! És ez itt a nagy baj! Sőt még a levelekre is alig válaszolnak! És ezt rajtam kívül még nagyon sokan tapasztalták és tapasztalják. Akik meg akarnak, azok pedig jó lenne, ha lejjebb adnák az igényeiket a saját érdekükben is!

Akik meg azt írják és mondják, hogy nem az interneten kellene ismerkedni, akkor azoktól meg azt kérdezem, hogy ugyan hol a lila fenében, ha egyszerűen nincsen más lehetősége az embernek?! Mit csináljon valaki, aki a kinti életben félénk, egyszerűen nem kerül olyan helyzetbe, hogy ellenkező neműekkel ismerkedjen, meg eleve társasága sincsen?!

Ha pedig valakit elutasítanak, akkor azt sokan nehezen tudják feldolgozni, mert nem egyformák az emberek. Akik érzékenyek, azokat nagyon megviselik ezek a dolgok! Nem is beszélve arról, hogy sok lány nagyon bunkó tud lenni, ahogyan előttem már írta valaki!

Szerintem egyértelmű, hogy rossz világba születtünk, és szerencsénk sincsen. Mert ehhez az egészhez hatalmas szerencse is kell! Olyan ez, mint egy szerencsejáték. Akik jó lapokat kaptak, azoknak sikerül. A "jó lapok" és a "szerencse" alatt a személyiséget, adottságokat is értem. Sokan egyszerűen a szerencsének köszönhetően jókor vannak jó helyen, és ezért találnak párt maguknak. Mások meg hiába teszik ki a lelküket, akkor sem sikerül nekik.

2013. jan. 14. 00:35
 25/36 anonim ***** válasza:
Amiket leírtam, az a társkereső oldalas ismerkedésekre vonatkozik, de gondolom itt sem más a helyzet.
2013. jan. 14. 00:37
 26/36 A kérdező kommentje:
Sajnos én is voltam itt így, hogy látatlanban elkezdtem levelezgetni egy lánnyal. Szinte kép nélkül is oda volt értem. Már ő sürgette, hogy találkozni akar velem. Még aznap reggel is ő keresett, hogy vagyok stb, alig várja. Aztán varázsütésre délután már nem írt egy levelemre sem, több héten át írtam neki, soha nem válaszolt. Pedig semmi baja nem volt, csak bekattant és 180 fokos fordulatott vett. Lehet túl kedves voltam vele. De annyira nem volt képes, hogy utána egyszer visszaírt volna, hogy nem fog menni most ez a dolog, nem találtam meg benned azt, akit kerestem. Szerintem több hét levelezgetés után ez a minimum járt volna nekem. Azóta én is más szemmel nézem a lányokat, soha nem élem bele magamat, mert sajnos legtöbbjük olyan mint az időjárás, olyanok, hogy esik az eső és a süt a nap. Elég egy rossz szó, vagy túlzott kedvesség és esni fog az eső örökké, vagyis többet nem válaszolnak. Elkeserítő.
2013. jan. 14. 01:20
 27/36 A kérdező kommentje:
Csak az a legnagyobb gond, hogy ugye a pasik 95% át rögtön elutasítják, utána meg megbeszélik a barátnőikkel, hogy miért. Azok meg helyeselnek, mondják a csajnak, hogy jól tetted, vesszen a senkiházi. Holott csak azért utasította el, mert nem j9ött be a csajnak a pasi fejszerkezete. De jellemre töktre rendben volt. Az a baj, hogy a végén mindig az derül ki, hogy a lány az ártatlan, szent, a pasi a gonosz, a megrontó. Ezt pedig a média még jobban megerősíti. Tehát a fiúk mindig bűnbakok, akkor is ha lovagiasan viselkednek és szívhez szóló regényt írtak a lánynak az érzéseikről. Akkor is be van mesélve, hogy nem volt eléggé megérintő a regény, nem vagy apatípusnak való. Tehát a fiúk ebből soha nem jöhetnek ki jól.
2013. jan. 14. 01:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Egyszer valaki azt mondta, hogy már születésünkkor eldöntetik, hogy mi lesz az életünk, hogy szerencsés kártyákat kapunk, vagy sem. Az a nagy baj, hogy legtöbbször ezen nem is lehet változtatni. Ez a legkegyetlenebb dolog. Gondolok itt arra, hogy aki gazdag családban születik, betegségektől mentesen, az ha örököl 200 milliót, meg van oldva az élete. Gondolok arra, ha valaki magasnak születik, akkor előnyben lesz, a 175 alatti fiúkkal szemben. gondolok arra, ha valaki okosnak, barázdáltabb aggyal születik, az ha tanul sokra fogja vinni legtöbbször az életben. Egy sekélyebb értelmű ember nem igen lesz mérnök, orvos , nem fog érteni az üzlethez, silányabb életet élhet. Továbbá gondolok itt arra, hogy aki kiváló arcszerkezettel, megfelelő magabiztosságal, jó dumával születik vagyis az ehhez szükséges alapokkal jön a világra, az több mint valószínű, hogy sikeres lesz a csajoknál. Aki nem születik így, az mindig hátránnyal fog indulni. Egyszer valaki megkérdezte itt, hogy mit tettek azok a pasik, csajok akik minden nap mással vannak, hogy ilyen szépek. Mondták többen, hogy örököltek géneket, ezzel születtek. Ez pedig igaz. Nem dolgoztak meg érte. Az a baj, hogy egy helyes pofiért meg sem lehet dolgozni, lehet egy jó testet építeni de az nem elég. Az arc dönt el majdnem mindent. Hiába van sportos teste egy pasinak, ha előember feje van, amin változtatni nem lehet, akkor mindig elutasítást fog szenvedni. Hiába edz éjt-nap alá téve, ha olyan géneket örökölt, hogy ránéz a kocsonyára és felszaladt rá +5 kiló. Minden eldől a születés pillanatában, illetve még hamarabb. Kilépni meg nem lehet belőle, mert egy Zombi fejű ember, nem lesz Brad Pitt soha sem, egy 168 magas, 55 kilós pasi soha nem lesz 185 magas, 90 kilós kisportolt szolifiúcska. C est la vie.
2013. jan. 14. 01:38
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem kell a mellébeszélés itt rólad van szó.
2013. jan. 14. 09:45
 30/36 anonim ***** válasza:
A lányok zavarja, ha észre se veszed őket, de az is, ha odamész. Ki érti ezt?
2013. jan. 14. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!