Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti vártok választ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti vártok választ?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekelne arról, hogy ha ismerkedős levelet írtok egy lánynak, akkor is "várjátok" a választ, ha az elutasító? Jelenleg olyan korszakomat élem, amikor nincs időm randizni, párkapcsolatra, de szoktam kapni ismerkedős leveleket fiúktól. Minden esetben válaszolni szoktam, hogy nagyon köszönöm a levelét, hízelgő, de nem szeretnék ismerkedni. De a minap az egyik barátnőm azt mondta, hogy ez bunkóság, és rosszul esik a fiúnak, inkább ne írjak vissza, ő soha nem szokott ilyen helyzetben.

Nos, melyik a jobb? És lányok, ti vissza szoktatok írni?

19/L

2013. jan. 3. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy "Bocs nem!"-et illene legalább írni.
2013. jan. 3. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem írj csak vissza. Az nem jó, ha nem kap választ a fiú, hogy ne gondoljon rá, mert épp nem szeretnéd.
2013. jan. 3. 21:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a bunkóság, mikor valaki nem ír vissza.
2013. jan. 3. 21:03
 4/14 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele hogy azért írjon vissza, még ha szarul is esik....

"A ki nem mondott dolgok nem fájnak, de hatalmas űrt okoznak az emberben"

2013. jan. 3. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem várok választ, mert úgyse válaszol senki. Pedig annyit illene írni legalább, h "bocs, de nem tetszel".
2013. jan. 3. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam online ismerkedni, de jobban esne, ha kapnék választ, mert az illem ezt diktálja.
2013. jan. 3. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen esetben is elvárom, hogy legalább annyit írjon vissza, hogy nem.
2013. jan. 3. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Én hetekig vártam egy választ, de mire a csaj válaszolt, arra már összejöttem már valaki mással, így az ismerkedős levelemre írt válaszára azt kellett válaszolnom, hogy most nem jó...

Na ez az, ami nagy bunkóság.

Bár mégis mit tehettem volna, hagynom kellett volna, hogy az én nem válaszolásommal a csaj hamisan reménykedjen hetekig, ahogy én is vártam rá?

2013. jan. 3. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha normális levelet kapsz, arra illik normálisan válaszolni.

Fél perc és egy sablonlevél, ennyi.

2013. jan. 3. 21:15
 10/14 Bino ***** válasza:
Èn mindig vissza szoktam írni. L
2013. jan. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!