Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti vártok választ?
Fiúk véleménye érdekelne arról, hogy ha ismerkedős levelet írtok egy lánynak, akkor is "várjátok" a választ, ha az elutasító? Jelenleg olyan korszakomat élem, amikor nincs időm randizni, párkapcsolatra, de szoktam kapni ismerkedős leveleket fiúktól. Minden esetben válaszolni szoktam, hogy nagyon köszönöm a levelét, hízelgő, de nem szeretnék ismerkedni. De a minap az egyik barátnőm azt mondta, hogy ez bunkóság, és rosszul esik a fiúnak, inkább ne írjak vissza, ő soha nem szokott ilyen helyzetben.
Nos, melyik a jobb? És lányok, ti vissza szoktatok írni?
19/L
én úgy vagyok vele hogy azért írjon vissza, még ha szarul is esik....
"A ki nem mondott dolgok nem fájnak, de hatalmas űrt okoznak az emberben"
Én hetekig vártam egy választ, de mire a csaj válaszolt, arra már összejöttem már valaki mással, így az ismerkedős levelemre írt válaszára azt kellett válaszolnom, hogy most nem jó...
Na ez az, ami nagy bunkóság.
Bár mégis mit tehettem volna, hagynom kellett volna, hogy az én nem válaszolásommal a csaj hamisan reménykedjen hetekig, ahogy én is vártam rá?
Ha normális levelet kapsz, arra illik normálisan válaszolni.
Fél perc és egy sablonlevél, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!