Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti vártok választ?
Figyelt kérdés
Fiúk véleménye érdekelne arról, hogy ha ismerkedős levelet írtok egy lánynak, akkor is "várjátok" a választ, ha az elutasító? Jelenleg olyan korszakomat élem, amikor nincs időm randizni, párkapcsolatra, de szoktam kapni ismerkedős leveleket fiúktól. Minden esetben válaszolni szoktam, hogy nagyon köszönöm a levelét, hízelgő, de nem szeretnék ismerkedni. De a minap az egyik barátnőm azt mondta, hogy ez bunkóság, és rosszul esik a fiúnak, inkább ne írjak vissza, ő soha nem szokott ilyen helyzetben.
Nos, melyik a jobb? És lányok, ti vissza szoktatok írni?
19/L
2013. jan. 3. 21:01
11/14 anonim válasza:
Az a bunkóság ,ha rá se szarsz, az a szerencsétlen meg vágyna egy társra, egy válaszra, csak várja, de sose érkezik meg. Ez milyen aljadék hozzáállás már, hogy még válaszra sem méltatja, ha valaki érdeklődne iránta, szeretné őt. Az a helyes, ha minimum egy válaszlevéllel lerázod finoman, ha nem kell. Akkor legalább nem hitegeted, nem hagyod vaktában, és nem vár rád hiába. Ne tolj ki vele!
12/14 anonim válasza:
Így van, a nem válaszolást azt hihetetlenül nagy bunkóságnak tartom én is. Akárhol is írnak, társkereső- vagy pedig közösségi oldalakon, egy normálisan megírt levélre illik visszaírni még akkor is, ha az elutasító tartalmú. Ez így fair dolog. Vannak bizonyos íratlan szabályok, viselkedésbeli normák, amiket mindenkinek be kellene tartania, mert így illik, de sajnos nagyon sokan nem teszik ezt meg. Sajnos én társkereső oldalakon tapasztalom ezt, hogy alig válaszol valaki, vagy pedig eltűnnek egy pár levélváltás után, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint az eleve nem válaszolás.
13/14 anonim válasza:
Még azt is hozzá kell tenni, hogy illene leírni az elutasítás indokát is. Egy kezdeményező levélíróban teljes joggal vetődik fel az a kérdés, hogy vajon miért utasította el a kiszemelt fél.
14/14 A kérdező kommentje:
Óóó, az elutasítás okát nem szoktam leírni. Megjegyzem, köszönöm! (Persze csak finoman. :))
2013. jan. 4. 03:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!