Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy srácot sokat beszélünk, tetszik és tudom,hogy tetszek neki ,akkor miért nem hív el valami normális helyre ? Miért csak bulikba hívnak? Szerintem olyan gáz ,ha egy srác első találkozónak buliba hív el töketlenség..
2013. jan. 12. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert nem akar semmi komolyabbat, mert nem mer, mert nem szeret randizni, mert le akar itatni, mert a buliban nem kell kettesben beszélgetni, mert menőzni akar a haverjainál, mert ilyen kedve van..

Találgassak tovább?

2013. jan. 12. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam, hogy téged miért csak bulikba hívnak?
2013. jan. 12. 01:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert rossz pasikkal kezdesz.
2013. jan. 12. 01:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Nyilván tudom,hogy több ok lehet szerettem volna tudni.

2-es :Ne itt kötekedj!

Lehet ,hogy tényleg rossz pasikkal kezdek..

2013. jan. 12. 01:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Én vacsorázni hívom a lányokat, de b*sznak eljönni..

Lehet, hogy buliba kellene őket hívni?

2013. jan. 12. 01:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Én pl. sose hívnék egy lányt először buliba. Szóval ha nem tetszik, akkor rossz faszikkal kezdesz.
2013. jan. 12. 01:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem rúdtáncosnő lehetsz!
2013. jan. 12. 05:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Honnan veszed,hogy akar tőled valamit barátságon kívül?
2013. jan. 12. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:
ha buliba hív akkor vagy 16 éves vagy csak meg akar du*gni, esetleg a Mónika Show-ba illő karakter.
2013. jan. 12. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Én meg kérdezhetném, hogy ha normális helyre hívok el egy lányt, akkor mért nem jön el egyik sem? Egy r-hadt randit sem akar senki velem. Örülj neki téged legalább hívnak valahová! Csak válogatnod kell!

Tudjátok, r-hadtul elegem lett a nőkből! Én azt hittem, hogy ha normálisan, szép szóval kezdeményezek, akkor sikerem lesz előbb utóbb... de nem. Sokszázadik alkalommal, sokszázadik próbálkozásra is csak a "le vagy sz-rva" kategória vagyok... Pedig csak egy randit szeretnék már valakivel, aki csak egy kicsit is szimpatizál velem. De eddig nem kaptam mást, csak lekoptatást (még a legrondább lánytól is, akinek valószínűleg csak 1-2 udvarlója van/hó). És elegem van, de nagyon!

29f

2013. jan. 12. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!