Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért van ez?
Mert nem akar semmi komolyabbat, mert nem mer, mert nem szeret randizni, mert le akar itatni, mert a buliban nem kell kettesben beszélgetni, mert menőzni akar a haverjainál, mert ilyen kedve van..
Találgassak tovább?
Nyilván tudom,hogy több ok lehet szerettem volna tudni.
2-es :Ne itt kötekedj!
Lehet ,hogy tényleg rossz pasikkal kezdek..
Én vacsorázni hívom a lányokat, de b*sznak eljönni..
Lehet, hogy buliba kellene őket hívni?
Én meg kérdezhetném, hogy ha normális helyre hívok el egy lányt, akkor mért nem jön el egyik sem? Egy r-hadt randit sem akar senki velem. Örülj neki téged legalább hívnak valahová! Csak válogatnod kell!
Tudjátok, r-hadtul elegem lett a nőkből! Én azt hittem, hogy ha normálisan, szép szóval kezdeményezek, akkor sikerem lesz előbb utóbb... de nem. Sokszázadik alkalommal, sokszázadik próbálkozásra is csak a "le vagy sz-rva" kategória vagyok... Pedig csak egy randit szeretnék már valakivel, aki csak egy kicsit is szimpatizál velem. De eddig nem kaptam mást, csak lekoptatást (még a legrondább lánytól is, akinek valószínűleg csak 1-2 udvarlója van/hó). És elegem van, de nagyon!
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!