Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok az ilyen autó vonzó mások számára, vagy inkább a gazdát rombadöntő (benzin, javítás, alkatrész stb)?
ha lenne pénzem akkor sem vennék itt Magyarországon ilyet.
Ezekre az utakra??? hova?
Egy kisebb dombon nem tudnék felmenni vele.
Akkor inkább egy új Land rovert vennék.
Ez egy viszonylag új lambó, az aventador. Nekem nagyon tetszik. De ha rengeteg pénzem lenne, akkor is megfontolnám, költsek-e rá ennyit? Bár előbb rákölteném, mint wellness hétvégékre, meg gyémántokra (bár utóbbi befektetésnek jobb).
Mondjuk én nő vagyok, de azért válaszoltam.
Nem is értem igazán mi a probléma, de én azért tanultam, és jelenleg azért dolgozok, hogy valami hasonló kategóriás verdát vegyek magamnak. Mondjuk én inkább AstonMartin párti vagyok... És téged miért zavar az hogy valakinek telik ilyenre? Azért mert neked nem telik. Egyszer azt mondták, hogy: "Ahhoz, hogy valaki gazdag legyen sok szegénynek kell lenni."
És hogy veszélyes? Igen az ha nem tudja vezetni az ember. Tény, hogy az ilyenekkel újra meg kell tanulni vezetni, de utána már ugyanolyan biztonságos mint bármelyik másik olcsó autó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!