Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok az ilyen autó vonzó mások számára, vagy inkább a gazdát rombadöntő (benzin, javítás, alkatrész stb)?
2013. jan. 11. 22:41
11/24 anonim válasza:
Örülnék ha lenne gy ilyenem de nem tudnám használni itthon. Szerintem a fekvőrendőrön se tud átmenni. Félteném az utcán kint hagyni, mindenki csak bámulna meg fotózná. A képen is áll egy csávó aki szemből fotózza a telefonjával.
12/24 anonim válasza:
Inkább egy amerikai izomautót(Ford Mustang,Dodge Challenger) vennék.Azokkal lehet normálisan közlekedni,gyönyörűek és bírják a strapát.
Ez szép de túl feltűnő...szobadísznek lenne csak jó.
13/24 anonim válasza:
nem kell feltétlenül bűnözőnek lennie annak akinek van pénze egy ilyenre elég csak a pénzügyi szektorban dolgoznia
14/24 anonim válasza:
Apukámnak egy ilyen van:
2010-ben vásároltuk, a baráti körömben eléggé menő, mégha nem is 99 millió volt. :P
15/24 anonim válasza:
Imádom a Lambókat, de csak akkor vennék ilyet, ha zsinórban 10x megnyerném a lottót :-)
Inkánbb egy "átlagos " bmw m3-as, mert nem feltűnő, és azért ud menni. Hameg összetöröm az csak 25 milla körül van...
16/24 anonim válasza:
Nálam az autó funkcionális eszköz. Nem költenék rá ennyi pénzt akkor sem, ha lenne 100 milliárdom mondjuk, mert feleslegesnek tartom.
17/24 anonim válasza:
100 millióért vesz lazán kocsit az repüljön vele a falba 300al xd ! Én meg a legújabb Bmwt,Audit,Mercedest stb tartom drága kocsinak :D ez már a büdös k*urva anyját kategória :) És igen irigy vagyok, csókolom.:)
18/24 anonim válasza:
#17 már mondani akartam, hogy milyen egy irigy vagy, aztán te, saját magad vallottad be, ez szép dolog! :)
19/24 anonim válasza:
Nem vennék ilyet, inkább az árából elmennék hawaira és kergetném a fűszoknyás lányokat :d
20/24 A kérdező kommentje:
Ebből az árból már inkább 2-3 jó lakást lehetne venni, de egy alapfunkciós luxuslakás alsóhangon is kijönne (100 nál kezdődnek a csinosabb lakások és mennek felfelé 700-800 millióig is). Mondjuk egy ilyen autóért minden 2. nő odavolna az biztos.
2013. jan. 12. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!