Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, nektek ez bejönne? 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek ez bejönne? 14/L

Figyelt kérdés

Szóval ez egy hosszú történet... Az egész ott kezdődött, hogy már nagyon régóta tetszik a tesóm egyik haverja. (ő 17)

Egyszer összevesztem a barátnőmmel és egy csomó fiútól megkérdezte facebook-ok, hogy én tetszem e nekik, mert én szeretem őket... és ettől a fiútól is megkérdezte.

Azóta nem igazán vagyok jóban a fiúval, de még mindig nagyon szeretem... én szinte biztos vagyok benne, hogy ő nem így érez... Szóval nincs mit vesztenem...

Tehát azt szeretném csinálni, hogy... Na szóval, a tesómnál lesz a szilveszteri buli, én is meg vagyok hívva, és ő is jön... Tehát kihívom, hogy szeretnék vele beszélni... Elmondom neki, hogy a barátnőm azért kérdezett tőle, mert össze voltunk veszve...

Aztán megmondom neki, hogy tavaly újévkor megfogadtam valamit... és még nem tartottam be. Megmondom neki, hogy talán eddig sem voltunk jóban nincs mit vesztenem, és megcsókolom...

Na ennyi lenne a történet...

2012. dec. 29. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik a lány akkor bejönne a dolog:)

De hozzám egy 14 éves eléggé kislány.

17/F

2012. dec. 29. 17:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazad lehet... és köszi :(
2012. dec. 29. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:

én nem bánnám :) :DDD

f19

2012. dec. 29. 18:03
 4/13 A kérdező kommentje:
és ahogy mondtam, ha nem tetszem neki? :(
2012. dec. 29. 18:11
 5/13 anonim válasza:
Szerintem igazán aranyos ötlet. De talán igaz, hogy a korkülönbség akadályozó tényező lesz.
2012. dec. 29. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Úgy vágnálak be az ágyba, hogy attó' kódúúúsz'... -.-' Az ilyenek inkább aludjanak ahelyett, hogy már-már felnőtt embereknek kellessék magukat.
2012. dec. 29. 18:19
 7/13 anonim ***** válasza:

"Azóta nem igazán vagyok jóban a fiúval, de még mindig nagyon szeretem..."

hogy lehet így dobálózni egy ilyen súlyú szóval? :D

szerintem ennyi idősen picit sok az a 3 év. nekem legalábbis, biztos van akinek nem.

amúgy igen, aranyos lenne :D

2012. dec. 29. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Én meg más miatt vágnálak be az ágyba!!! :P Megpróbálhatod, nincs mit vesztened. Legalább megtudod, hogy van-e esélyed, vagy nincs.
2012. dec. 29. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen aztán mikor ujra elolvastam én is felfigyeltem, a "nem vagyunk jóban, de nagyon szeretem bakira... "
2012. dec. 29. 19:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Eddig nagyon bátor voltam... mostmár ez a bátorság kezd szűnni...

Mi lesz ha megcsinálom? Ha látom, hogy nem tetszett neki, akkor?

-köszi az eddigi válaszokat...

2012. dec. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!