Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit hibázhatnak el ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hibázhatnak el ezek a srácok, akik ezt írják?

Figyelt kérdés

Idézem az egyik kommentet!

,,

Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!

Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....

Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.

29/F"

2013. jan. 13. 21:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Hogy GYK-n cisnálják ezt.
2013. jan. 13. 21:49
 2/36 A kérdező kommentje:
De ha társkeresőn nem kapnak választ, se a való életben sem, csak flegma lenézést, akkor hol csinálják?
2013. jan. 13. 21:51
 3/36 anonim ***** válasza:

Igen.

Rám is írt már srác, hogy ismerkedjünk, de nem válaszoltam. Van alakulóban lévő, és egyébként sem keresnék neten (pláne gyiken) társat.

2013. jan. 13. 21:53
 4/36 anonim ***** válasza:
Való életben. Változtassanak a modorukon kissé, legyenek k.rvára nyíltak. Nekem is így jött össze.
2013. jan. 13. 21:55
 5/36 anonim ***** válasza:
Csúnyák. Gondolom az idézett illetőnek is akkor nem ír vissza többet a lány, amikor képet küld magáról.
2013. jan. 13. 21:56
 6/36 anonim ***** válasza:
Honnan tudhatnánk? Nem olvastuk, miket írtak az üzenetekben. Lehet, hogy tényleg túl unalmasak voltak, vagy túlságosan kiteregették az érzelmi életüket, vagy nagyon kiadták magukat. Elsőre sok-k tud lenni, ha a másikra zúdítjuk az egész önmagunkat. Vagy laza, kötetlen beszélgetés helyett rögtön a lehetséges párkapcsit célozták meg. Vagy olyan lányoknak írtak, akik nem akarnak neten ismerkedni. Vagy nem tudom, most ennyiből tényleg nem lehet erre igazán mit válaszolni.
2013. jan. 13. 21:56
 7/36 A kérdező kommentje:

A másik gyakori dolgo, amiről itt sokat olvasok.

,,Tapasztalat:

Külditek azokat a q.r.a jeleket, már-már táblát csináltok, és oda tartjátok a pofánkba de amikor kezdeményezünk:

Jajj bocs, de nem szeretem a rámenős pasikat, nem jössz be, csak barátként tudlak elképzelni... "

2013. jan. 13. 21:58
 8/36 A kérdező kommentje:
De azt állítják a lányok, hogy a külső csak kb 10-15% ban számít náluk a fiúkkal kapcsolatban, 50% magabiztosság, 30% kisugárzás, + 5% egyéb dolgok, pl kémiat etc. Akkor?
2013. jan. 13. 22:00
 9/36 A kérdező kommentje:
De valahogy minden lányos komemntből előbb vagy utóbb az csapódik le, hogy a fiúk mindig mindenhol a hiba forrásai, mindig ők hibáznak. Tényleg?
2013. jan. 13. 22:01
 10/36 anonim ***** válasza:
Amit a lányok mondanak magukról, az az esetek 99%-ában köszönő viszonyban sincs a valósággal. A fentebb leírt eset pedig azért fordul elő, mert a lányok szeretnek játszani a fiúkkal, már csak egónövelés céljából is.
2013. jan. 13. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!