Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hibázhatnak el ezek a srácok, akik ezt írják?
Idézem az egyik kommentet!
,,
Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!
Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....
Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.
29/F"
Igen.
Rám is írt már srác, hogy ismerkedjünk, de nem válaszoltam. Van alakulóban lévő, és egyébként sem keresnék neten (pláne gyiken) társat.
A másik gyakori dolgo, amiről itt sokat olvasok.
,,Tapasztalat:
Külditek azokat a q.r.a jeleket, már-már táblát csináltok, és oda tartjátok a pofánkba de amikor kezdeményezünk:
Jajj bocs, de nem szeretem a rámenős pasikat, nem jössz be, csak barátként tudlak elképzelni... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!