Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit hibázhatnak el ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hibázhatnak el ezek a srácok, akik ezt írják?

Figyelt kérdés

Idézem az egyik kommentet!

,,

Itt a gyakorin én továbbra is próbálkozom lányoknál, de nagyon rosszul megy. Elkezdem a beszélgetést, de 3-4 üzenet váltás után már nem írnak vissza...lol. SEMMI rosszat nem írok nekik, ha meg ez nekik unalmas amit írok, akkor "ide nem illő szavak"!

Lehet rossz világba születtünk, ahol a normális hozzáállás, intelligencia, szeretet, odaadás, bizalom, hűség...de még sorolhatnám - nem ér semmit. Szinte már több mint ezer lánynál próbálkoztam, de egyszerűen nem jön össze a dolog, pedig én kérdezek, érdeklődöm felőlük, nem vagyok egós, próbálok velük kedves lenni és elnézni nekik ha ők nem figyelnek oda rám, de nekik ez nem elég....

Én olyan vagyok akivel MINDENT meg lehet beszélni, de ők nem akarják, pedig egy jó kapcsolatnak ez is az egyik alap feltétele. Én tényleg BÁRMIRŐL beszélgetek velük, megértem őket, de ez nekik nem kell.

29/F"

2013. jan. 13. 21:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
A nők szerint mindig a férfiak a hibásak mindenért :)
2013. jan. 13. 22:02
 12/36 anonim ***** válasza:
Ne GYIK-en ismerkedj! Társkeresőket sem ajánlom. Akik ott próbálkoznak azok vagy nem is léteznek (kamuprofil) vagy randák vagy az agyukkal van a baj. Egyszer próbáltam neten ismerkedni akkor is kifogtam egy lányt, aki fejben akkora k*csög paraszt volt, hogy soha nem láttam még olyat a gyengébbik nemben.
2013. jan. 13. 22:05
 13/36 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen görcsösen és ilyen szarul próbálkozol ne csodálkozz, hogy nem jársz sikerrel, a hozzáállásodról lerí, hogy egy kiéhezett, de mégis gyáva kan vagy, szedd össze a bátorságod, és ha barátnő kell ne itt majomkodj!
2013. jan. 13. 22:07
 14/36 A kérdező kommentje:

Egy másik érdekes komment.

,,Az itteni ismerkedésről nekem is van egy sztorim: üzent nekem egy lány egy hozzászólásom alapján, hogy lenne-e kedvem ismerkedni. Én visszaírtam, hogy miért ne, nem eszem embert és én legalább adok esélyt egy ilyen kötetlen jellegű, ismerkedésnek szánt chatelésnek. Alapvetően a közelemben lakik, 50 km-en belül és mivel majd 12 éve 35km-ket utazok busszal/vonattal, bőven működhetett volna a dolog. Rengeteget írkáltunk egymásnak, nagyon sok közös tulajdonságunk volt és még a képe alapján is megtetszett. Elhívtam randizni, aminek nagyon örült és pedig szintúgy, mivel igent mondott. Elkezdtem megszervezni a dolgokat, hogy hova megyünk, mit csinálunk stb. Még soha senki sem volt hajlandó velem találkozni, így azt hiszem érthető volt a lelkesedésem. Mire mindent kiötöltem, a lány írogatott, hogy így nem jó, úgy nem jó, meg nem velem van a baj, meg alapvetően egy nagyon rendes srác vagyok és nagyon kevés olyan fiú van, mint én, meg hogy minden lány örülne egy ilyen srácnak stb., a szokásos lekoptatós szöveg, amit már annyiszor megkaptam, hogy már ténylegesen várnék valami kreativitást a lányoktól kosár terén. Azóta megszakított velem minden kapcsolatot, én pedig nem kérdeztem rá az igazi okára, vagy hogy miért történt így. Néminemű férfiúi büszkeség van bennem, ha mást igen, ezt nem tudja tőlem elvenni senki sem. Nőnek nem könyörgök. És ez alól semelyik nő/lány sem kivétel."

Minden esetben a fiúk hibáznak?

2013. jan. 13. 22:08
 15/36 A kérdező kommentje:

13.!

Köszi a kommentet, de nem rólam van szó, hanem más fiúkról. Akik próbálkoznak, szívüket, lelküket kiteszik egy lányért, de nem kapnak semmit viszonzásként. Túl sok ilyen fiú van, hogy mind csak a véletlen szüleménye lenne a dolog, és túl sok ilyen van ahhoz is, hogy mindig csak a fiúk legyenek a hibásak. Aláírom, hogy sok fiú hibás, de nem hiszem, hogy mind az lenne.

2013. jan. 13. 22:11
 16/36 anonim ***** válasza:
"Minden esetben a fiúk hibáznak?" Elképzelhető, hogy hibázik valamit, de az is, hogy csak nem jön be a lánynak. Ennyi. A lány vagy vevő a stílusára, a kinézetére, a szövegére, bármire, vagy nem.
2013. jan. 13. 22:14
 17/36 A kérdező kommentje:
De hogyan veheti rá a lányt arra, hogy vevő legyen rá? Mert mindenre van megoldás.
2013. jan. 13. 22:21
 18/36 anonim ***** válasza:
Erre nincs.
2013. jan. 13. 22:27
 19/36 anonim ***** válasza:

Jaj bakker, sose fognak komolyan venni valakit aki itt gyakon erősködik. És amúgy igen tök mind1 mit mondanak a lányok nem kell vele foglalkozni, meg görcsölni hogy jaaj de most ezt meg ezt mondta, akkor hogy lehet hogy..

Le kell szarni, pl gondolj a sok iiota aromra akiknek van csajuk.. mellesleg valószínűleg nem a gyakról. Amúgy is belegondolsz ez a kis levelezés itt nem feltétlen hangzik olyan rosszul (eh..) de most majd mindennap feljön óó megyek a gyakorira dumálok a sráccal, mily romantikus..

Amúgy már írta is valaki, hogy leír a szövegből hogy gyáva, ki éheztet, na. Most ez simán megállja a helyét, akkor is látszik a fogalmazásodon hogy,, ki lehet belőle venni az ilyen dolgokat,

Max majd belátja, mi volt a hülyeség abban amit írt, vagy mit csinált rosszul. Amúgy meg nem is feltétlen kéne ilyen elkeseredetten megélni ezt az egészet, nem írt vissza! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Nem lehet mindenkinek bejönni. Persze ha a szerelmednek nem jössz be szívás, de mondjuk nem is kell rögtön mindenkit a szívbe zárni/közel engedni akivel 1 szót váltottunk,

[link]

Egyébként meg valamit csak érezz, biztos súgnak neki valamit az ösztönei vagy hormonok, akármi, csak jön valami magától. Azt kéne csinálni. Úgyis mondják hogy az jön magától. Pl hirtelen elkapja valami érzés, hogy de ráírnék erre a csajra, akkor írjon rá.

Mondhatná, jó de ezt így nem lehet, ez így nem jó, hablablabla, ha folyton csak panaszkodnak, hogy nem jó akkor meg hülyék. De én is voltam/vagyok hasonló helyzetben, szóval értem hogy de ő így akar barátnőt szerezni, meg neki igaz szerelem kell. DE ez van, vagy akkor mindenki álljon le és panaszkodjon?

[link]

^^LOL

2013. jan. 13. 22:36
 20/36 anonim ***** válasza:

1. nem lehet hogy amiket te jeleknek veszel a csajok részéről azok nem azok, hanem átlag csajos viselkedés?

2. mi van ha a csaj sokallja a 35-50 stb. kilóméter utazást? én pl. sokallnám mert annyira csóró vagyok.nem várhatom hogy mindig a pasi jöjjön mert egyrészt a szüleimnél lakok még és nem engedik hogy hozzám jöjjön valaki, másrészt meg én nem tudok anyagi helyzetem miatt utazni + diák vagyok nincs munkám. szóval, van akinek Tényleg lehetetlen bármi ha nem egy városban van a másikkal. akármilyen hihetetlen.

3. lehet hogy szimplán nem jössz be nekik, ahogy rajtad kívűl még millió más pasi és ez nem a te hibád.

4. lehet hogy nyomulásnak tűnik hogy erőszakosan tervezgeted mondjuk a 3.-4. levélben hogy hogy fogsz majd odautazni meg ilyenek. mi van ha a csaj "lassított járat", mint én és egy beszélgetéstől, képtől még nem viszket a nunája, neki a dolgokhoz több kell?

5. lehet hogy csöpögősnek, tapadósnak hat ha rögtön hűségről, szeretetről, odaadásról, ilyen életreszóló dolgokról beszélsz, azonnal arcon zuttyintod ezzel az idegen lányt aki azt se tudja hányfelé áll a füle és nála nem azonnal alakul ki ez és nem kapcsolatfüggő?

szerintem, azt rontod el hogy nem tudod hogy működnek a nők.

Élőben, tényleg van olyan hogy egy nagyon jó pasi annyira megtetszhet elsőre hogy már rögtön szexelnénk is vele, de neten keresztül pár levélke, képecske nem fog minket ösztönállatokká varázsolni ahogy a pasikat...

mert mi érzelmesen működünk.

és az egy lassú folyamat, néha fél meg egy év is kell hogy kialakuljon bármi és ehhez elengedhetetlen a folytonos találkozás

ja és az akadályok... egy pasi képes többszáz kilómétert utazgatni egy szexnek akárcsak a reményében, de egy lány... nem. és sokan, akármilyen hihetetlen, első találkozásnál még képtelenek valakivel keffinteni, nem készek rá.

szóval, 20 év fölött a legtöbb pasi izomból elkezd rohanni, kapkodni mint egy buldózer, ráveti magát a megszeppent csajra és csodálkozik amiért az elmenekül.

egy félős macskát, meg tudtál úgy valaha is fogni hogy döngő léptekkel odarohantál? hát Nem, csak ha szolidan, finoman közeledtél, esetleg még azt is megvártad hogy az utolsó lépéseket ő tegye meg.

a csajok is valahogy így működnek.

ezért van ennyi szingli pasi, mert bekajálják azt a sok butaságot hogy azonnal le kell támadni hogy köpni-nyelni ne tudjon a lány és akkor majd siker lesz.

de az itt leírt sok kérdés nem ezt mutatja

ahhoz nagyon de nagyon eredeti szöveggel, helyes arccal, jó anyagi helyzettel kell rendelkezni hogy így, ilyen rárontós módon tudjon valaki csajt fogni.

és ez egy a húszezerből.

2013. jan. 13. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!