Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? ( tobb lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? ( tobb lent )

Figyelt kérdés
A barátommal 3 honapja vagyok eggyutt.Most kapott egy ösztöndíjat es felvették Párizsba.Nagyon szeretem de tudom hogy ez neki nagy dolog is kint szeretne maradni.Nekem azt mondja hogy ha nem akarom nem megy ki.Mit tegyek? (normalis valaszokat kenek)

2013. jan. 13. 06:50
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Szerinted mi legyen?Csak ugy kerdezem hogy te mit gondolsz mi legyen.
2013. jan. 24. 19:28
 32/38 anonim ***** válasza:
Hát figyelj én nem vagyok hívő ember szerintem még korai az a baba...Cö de nem tudom attól félek ,hogy szoal nem akarlak befojásolni itt most az a kérdés szeretnél-e gyereket. Egy baba hatalmas felelősség nagyon kell rá vigyázni ráadásul Pelenkázás mindennel eggyüt jár...
2013. jan. 24. 20:06
 33/38 anonim ***** válasza:
bocs az előzőt nem olvastam el :)
2013. jan. 24. 20:07
 34/38 A kérdező kommentje:
Igen..Ezekrol is beszeltunk de lesz segitsegem is es nem akarok egy kis eletet megolni...Szerintem megtartjuk...
2013. jan. 24. 20:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgy is lessz gyereked végülis nem lehet olyan borzasztó főleg ha kiköltöztök Párizsba ott sokat lehet keresni nem lessz anyagi gon...
2013. jan. 24. 20:09
 36/38 anonim ***** válasza:
No meg ez a természet rendje a szaprodás szerintem 5-6 év múlva úgy is szülnél...
2013. jan. 24. 20:14
 37/38 A kérdező kommentje:
Mate a baratom azt mondta hogy ha megtartjuk a gimi elvegzesevel azonnal munkat keres es a szulei is tudnak rola es mindenben segitenek.
2013. jan. 24. 20:15
 38/38 A kérdező kommentje:
holnap a szuleivel is fogok beszelni.
2013. jan. 24. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!