Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanyiiiboy kérdése:
A volt baratnom meg mindig hivogat keress es mar tobb mint 2 eve, mindig azonjar hogy egyutlegyek vele es mar szinte tonkre teszi az uj kapcsolatomat, mondtam mar szepen es csunyan de nem tagit, mit jo tanacsot tudnatok javasolni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 19:01
1/3 anonim válasza:
Tíltsd le a telefonszámát.
Nekem úgy van ,hogy az ismeretlen számokat és a blokkolt embereket ki sem jelzi nekik meg foglaltat jelez.
Bemehetsz a szolgáltatóhoz is ők is le tudják asszem tiltani.
2/3 anonim válasza:
Nézd levegőnek, annyit se reagálj rá, hogy elküldöd a francba.
3/3 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk úgy látom. A telefonszámtiltás nekem nem használt, egyszerűen másik számról hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!