Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék csinálni? Ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Ez már nagyon beteges. és féltem a kapcsolatomat is.

Figyelt kérdés
Szóval...20 éves lány vagyok. Pincér gyakorlatra kikerültem egy szórakozóhelyre. Ez öt hónappal ezelőtt volt.Előtte egy hónappal jöttem össze a barátommal, akivel azóta is boldog kapcsolatban élek. Volt ott egy..nagyon furcsa pultos srác. Amikor oda kerültem, folyamatosan segíteni akart nekem, ha kellett, ha nem. Utánam járt, levelekkel bombázott, akkor is, amikor éppen együtt dolgoztunk. Gyakran bejárt hozzám a barátom, tisztában volt vele, hogy nem vagyok szabad. Mégis randira hívogatott, és fűt fát összeígért. Ennek ugyan már két hónapja, és már nem dolgozom ott. De még mindig, szinte minden második nap ír levelet, vagy sms-t...és mindig ugyanazt. De azt hittem ennyi. Múlt hét közepéig. Amikor is gondoltam felnézek közösségi oldalra, és megnézem mi a helyzet. Láttam hogy kapcsolatban van. Velem!!!! Csinált egy profilt a nevembe, leszedte a képeimet, és bejelölgette az ismerőseimet. A poszt alá meg kommentelgetett a nevembe, hogy szeretlek drágám, meg minden. Majd írtam a saját profilommal, hogy ez most mi a fene. Az összes ember aki minden jót kívánt(akik annyira mégsem ismernek), és akik tudták az igazat, és rágalmazták kommentbe, betámadtak egy egy levéllel. Nem győztem magyarázkodni, hogy ez az ő agyszüleménye. A mai napig kiírogat a nevembe minden nap egy szerelmes idézetet az üzenőfalára. Elmeséltem ezt a barátomnak, meg meg is mutattam neki. De komolyan, már nem tudom egyszerűen...mit tudnék ezzel csinálni? Azon kívül hogy jelentem a profilt. Meg aztán, hogy lehet valaki ennyire...mit tennétek a helyemben?:(

2012. máj. 25. 10:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
jelentsd fel! ez is egy hülye...
2012. máj. 25. 11:03
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha a párod bízik benned, nincs mitől félned. Ilyen gyökerek meg mindig is lesznek.
2012. máj. 25. 11:06
 3/21 anonim ***** válasza:
50%

nyugi, valószínű törölni fogják a kamuprofilt.

A gyerekre meg ráküldöd a barátodat vagy ismerőseidet hogy fenyítsék be mert ez nagyon beteges.

2012. máj. 25. 11:08
 4/21 anonim válasza:
Jelentsd a facebook supportnak. Lehet, hogy kérnek egy scannelt személyit és kész. Törlik.
2012. máj. 25. 11:08
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha feljelentem, tesznek is valamit? Vagy csak aha jó oké, és akkor áll a dolog?
2012. máj. 25. 11:09
 6/21 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel zaklatás miatt és személyi jogok sértése miatt .. szerintem ez már beteges..
2012. máj. 25. 11:11
 7/21 anonim ***** válasza:

első vagyok

figyelj rólam egy társkeresőn írt ocsmány dolgokat az exem a saját nevemben. leszedettem az üzemeltetővel. pár nap múlva újra feltett. azt is leszedettem. na és mi történt ezután? megint feltett az az őrült. Nekem a tököm kivan velem ráadásul telefonon zaklat is, úh feljelentettem zaklatás és vlsz becsületsértés.

2012. máj. 25. 11:11
 8/21 anonim ***** válasza:
*vele
2012. máj. 25. 11:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Mióta láttam a kamuprofilom, minden nap jelentem. Remélem már csak lesz valami. Telefonszámot meg nem szívesen váltanék, csak ezért az idióta végett. De ha így folytatódik az lesz a vége. És amint lecseng ez az egész, törlöm mindenhonnan. Köszi a válaszokat!
2012. máj. 25. 11:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Tiltasd le a profilt és jelentsd fel, hogy zaklat és visszaélt az adataiddal!
2012. máj. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!