Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemtudom mitkellene csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mitkellene csinálni ebben a helyzetben!? F/18

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy kezdjem..

Van egy csaj aki már 11 hónapja jár egy pasival,

és az a lány belém is szerelmes, és nemrég tudta meg hogy én is hogy érzek iránta.

ÉS most így a csaj két fiút is szeret , de nemtudom hogy mitkellene most tennem, mert nekem így szar :/ ott a pasija meg minden, de ezen a héten már 3x taliztam a lánnyal, és hazudott a pasijának is arról hogy hova megy meg ilyenek...

De rákérdeztem hogy most milesz: aztmondta hogy szereti a párját akivel most van, de engemet is, mivel régebb óta tetszek neki. Több mint 11 hónapja csak akkor nekem volt barátnőm és így hát nemjöttem vele össze.

Ebben az esetben mitkellene csinálnom?

Elmondjam a mostani barátjának hogy mi a helyzet?

Vgy ugyan így folytassuk titokban a "járást"?

2012. máj. 17. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítsd választás elé: vagy a párja, vagy te. Ez a titokban járás nemcsak felőröl téged is, őt is, és megbántotok vele egy harmadik személyt, de ha kiderül, nagyon csúnya és fájdalmas vége lesz. Nem hiszem hogy ezt akarod. Döntsön a lány, és ha nem téged választ, felejtsd el. Akad ezer másik.
2012. máj. 17. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
A csaj egy hülye r*anc szerintem és te is egy pofátlan k*ög , hogy van pofád titokban találkozgatni olyan csajjal akit más szeret és boldog vele....
2012. máj. 17. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt a titkolózást semmiképp se folytassátok..amúgy a csajtól meg elég szemét dolog, hogy titkolózik a pasija előtt..állítsd választás elé
2012. máj. 17. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A lány egy kis szuka. Erre nyilván te is rájöttél. Ki tudja, hogy ha összejönnél vele rendesen, veled is simán eljátszhatná ezt az édeshármas dolgot.

Ne a pasijával beszélj, hanem vele. Mondd meg neki, hogy te is megérdemelsz egy normális párkapcsolatot, és nem akarsz pótlék lenni. (itt nyilván nyavalyogni fog, meg sírni, de szard le, az ilyen megérdemli)

Aztán szépen hagyd ott a fenébe, és ne keresd, ne hívd, ne is reagálj a kereséseire.

Hidd el fiam, ezzel a tiniribanccal te nem leszel boldog.

2012. máj. 17. 16:41
 5/5 I am God ***** válasza:

És akkor még itt szokott jönni a svédcsavar, hogy van 1 olyan pasija is akive lcsak dug:D

Mondjad meg neki, hogy tévedtél, mert nem ö kell neked, úgyhogy nyugodtan folytassa a pasijával a dolgot. Titokba meg találkozgasson mással.

2012. máj. 18. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!