Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar, hogy a barátom és az exe minden nap beszélnek egymással. Van valaki más ilyen helyzetben?
ÉN NEM!! :D
Valami pozitív pszihooo válasz :D
Szóval, szerintem is kicsit túlzás, hogy valaki nap, mint nap vele beszéljen, főleg ha ezt úgy várja és nem igazán tud elszakadni tőle. Akkor kicsit gázos :S mert még nem szakadtak el egymástól teljesen :S
Akkor beszélgess a barátoddal hogy téged nagyon zavar hogy beszélget az exével biztos hogy megfogja érteni pláne hogy ha mondod neki ogy képzelje magát a te helyedbe!
19/L
Akkor képzelje magát a te helyzetedbe bele! Am én a te helyedbe én is direkt beszélgetnék az exemmel vagy más fiúkkal és a szóvá teszi közölném te is ezt csinálod és hogy megfolytasz...
19/L
amit a pasi mond "megfojtom ezzel, hogy nem beszélgethet azzal, akivel akar..." jogos is lehetne, csak az a bibi, hogy nem akárkivel akar beszélni, hanem mindig ugyanazzal...
Mikor szakítottak, meg miért?
Nekem is az az érzésem, hogy még ne végleges az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!