Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy a barátom és az exe minden nap beszélnek egymással. Van valaki más ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 23:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, se ő se én nem beszélünk nagyon exekkel, persze valamennyire biztos de részemről ez 2-3 udvarias mondatnál tuti nem áll(na) többől. Nála se. Ha ilyen lenne, akkor tuti ott hagynám egy idő után, mert az hogy minden nap.. kicsit durva. Intő jel, te is figyelj oda, nehogy te húzd a rövidebbet a végén. :(
2012. máj. 15. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Én pl. együtt dolgozom az exemmel, és nevetségesnek tartom ezt a féltékenykedést. Szánalmasnak tartom, hogy az új barátnője nem engedi el a csapatépítésre, nehogy olyan helyen aludjon ittasan, ahol én is ott vagyok. Nyilván nem véletlenül lett vége annak, aminek vége lett, és nyilván nem véletlenül van most veled.
2012. máj. 15. 09:55
 13/13 anonim válasza:
Hagyd ott míg jobban meg nem szokjátok egymást és míg szerelmesebb nem leszel belé, mert akkor sokkal nehezebb. És igaza van az előttem íróknak...ragaszkodik a múltjához és már az is baj önmagában ,hogy nem ért meg téged...Nem ő az igazi :/.
2012. máj. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!