Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? Ez már nagyon beteges. és féltem a kapcsolatomat is.
Figyelt kérdés
Szóval...20 éves lány vagyok. Pincér gyakorlatra kikerültem egy szórakozóhelyre. Ez öt hónappal ezelőtt volt.Előtte egy hónappal jöttem össze a barátommal, akivel azóta is boldog kapcsolatban élek. Volt ott egy..nagyon furcsa pultos srác. Amikor oda kerültem, folyamatosan segíteni akart nekem, ha kellett, ha nem. Utánam járt, levelekkel bombázott, akkor is, amikor éppen együtt dolgoztunk. Gyakran bejárt hozzám a barátom, tisztában volt vele, hogy nem vagyok szabad. Mégis randira hívogatott, és fűt fát összeígért. Ennek ugyan már két hónapja, és már nem dolgozom ott. De még mindig, szinte minden második nap ír levelet, vagy sms-t...és mindig ugyanazt. De azt hittem ennyi. Múlt hét közepéig. Amikor is gondoltam felnézek közösségi oldalra, és megnézem mi a helyzet. Láttam hogy kapcsolatban van. Velem!!!! Csinált egy profilt a nevembe, leszedte a képeimet, és bejelölgette az ismerőseimet. A poszt alá meg kommentelgetett a nevembe, hogy szeretlek drágám, meg minden. Majd írtam a saját profilommal, hogy ez most mi a fene. Az összes ember aki minden jót kívánt(akik annyira mégsem ismernek), és akik tudták az igazat, és rágalmazták kommentbe, betámadtak egy egy levéllel. Nem győztem magyarázkodni, hogy ez az ő agyszüleménye. A mai napig kiírogat a nevembe minden nap egy szerelmes idézetet az üzenőfalára. Elmeséltem ezt a barátomnak, meg meg is mutattam neki. De komolyan, már nem tudom egyszerűen...mit tudnék ezzel csinálni? Azon kívül hogy jelentem a profilt. Meg aztán, hogy lehet valaki ennyire...mit tennétek a helyemben?:(2012. máj. 25. 10:57
11/21 anonim válasza:
Istenem, végre egy állhatatos hősszerelmes egy romantikusabb korból, erre mindenki jól megköpdösi itt. Küzd a lelkével, és reménykedik, hogy egyszer célba ér a szerelme.. igaz, hogy furcsa és kifogásolható eszközt választott, ronda dolog más nevében írni annak tudta és beleegyezése nélkül, de az ilyen Ámortól sebzett áldozat nem tud ilyeneket mérlegelni. Reméljük, elmúlik lassan a láz és két lábbal leereszkedik a földre. Addig meg (ha lány lennék), büszke lennék egy kicsit, hogy ekkora érzelmi vihart kavartam! )))
12/21 anonim válasza:
Nem tudom ez hogy lehet valakinek romantikus .. szerintem ez már aljas hogy azért csinálja ezt mert nem kaphatta meg amit akart inkább egy nagy elkényeztett gyerek és nincs tisztában a huzásaival ha régen a zaklatás romantikus volt örülök hogy akkoriban nem éltem :D
13/21 anonim válasza:
Mindenképp cserélj telefonszámot! Én a helyeddel bemennék a rendőrségre is, hogy visszaélt az adataiddal!
14/21 A kérdező kommentje:
Ha ezt előre tudtam volna, meg sem adtam volna neki..De mondjuk sok választásom nem volt. Ha így folytatódik, muszáj lesz váltanom! Köszi mindenkinek!
2012. máj. 25. 11:36
15/21 anonim válasza:
Ugyan már, 12-es. )) Egy sor könnyfakasztó filmben a reménytelen szerelmes éjszaka szerenádokat zeng a bozótból, galambokat küldözget levelekkel, avar alatt bújkál, hogy meglesse szerelmét, vérző szívét felmutatja, látványosan szenved, önmarcangol, létrára mászik, lelkének tűzén ég és lobog... közben lőnek rá, kutyákkal üldözik a férjek, lándzsákat vágnak hozzá, verembe vetik, lóval tapossák, sárba döngölik, Facebook-on jelentik. Ő meg csak ég, lángol és énekel tovább... ))
16/21 anonim válasza:
Ahogy előttem mondták: tiltasd be a profilt, és jelentsd fel zaklatásért.
17/21 anonim válasza:
ma 11:25-es, te be vagy tépve...
18/21 Diavolino44 válasza:
Istenem hogy mennyi devians ember van.. Mindennap van fennt legalabb egy ilyen kerdes ahol a ferfiak idiotak.
Amgy szerintem a parodnak mindenkepp mond el, mert ebbe a helyzetbe csak az szamit h o mindenkepp higyjen neked!
Remelem hamar megoldodik!
19/21 anonim válasza:
17-es, ha gondolod, rendben. De ha jobban esik a májadnak, még sokkal rondábbakat is mondhatsz rám. ))) Ha ezzel segíthetek.... )))
20/21 anonim válasza:
ma 11:25
Az..hős szerelmes.Én meg stól buci
Neked ha fiú vagy..azt kívánom legyen egy barátnőd, tegyük fel fél éve..és jöjjön egy ilyen "hősszerelmes" a barátnődnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!