Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden nap mikor felkelek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap mikor felkelek, akkor eldontom magamban, hogy jol jez ki es ma vegre fogok tetszeni egy vagy tobb lanynak. Teszek is erte, de miert nem valtozik semmi, akkor is ugyanugy elutasit minden lany, mint elozo nap?

Figyelt kérdés
Pedig jol feloltozok, jo illatu parfum, megfelelo teszltalkat stb, de azvarcomat nem tudom eltakarni, igy megint ugyanaz lesz mint tegnap vagy mint egy hete, hogy aznap is minden lany elutasit.
2012. nov. 20. 11:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Jav. Eldontom magamban, hogy jol nezek ki.
2012. nov. 20. 11:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Jav. Megfelelo testalkatom van.
2012. nov. 20. 11:05
 3/6 tetro ***** válasza:
Ha beszélni is így tudsz mint írni, akkor a jó illatú parfüm se lesz elég... Milyen parfüm az a "jó illatú"? :D
2012. nov. 20. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
feromon ilatú, nekem bevált.
2012. nov. 20. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Régen én is próbálkoztam ezzel a "droggal", hogy eldöntöttem,hogy jól nézek ki, csak hát a valóságban kiderült, hogy mégsem, jöttek az elutasítások, esetenként a gúnyos mosolyok. Azért neveezem drognak,mert olyan ez,mint amikor valaki belövi magát,és azt képzeli,hogy megállítja a vonatot, de a valósábg az,hogy kiskanállal kaparják össze a sínekről. Úgyhogy én már csak reálisan gondolkozok, nem élek álom világban. Miért mondanám magamnak,hogy jól nézek ki,ha ez nem igaz?
2012. nov. 20. 17:50
 6/6 sheriffkoma válasza:
Menj oda egy lányhoz, aki olvasa a "Titok" című könyvet, majd ha elutasít, akkor kérdezd meg tőle, hogy hogyan lehetséges az, hogy a gondolatodnak nincs teremtő ereje. Ezen úgy össze fogtok vitatkozni, hogy biztos nagy szerelem lesz belőle!
2013. máj. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!