Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác az elején csak a szexre hajt, mitől változik, hogy most a konkrét lány kell, nem csak a szex?
szóval ha a csaj nem adja oda magát, ez azt vonja maga után, hogy a srác még mindig a szexre hajt. addig jár a lány "nyakára" míg meg nem kapja. állandóan azt nézi, hogyan "puhíthatja" a csajt.
mi ebben a fázisban vagyunk.
mit tegyek már, hogy én érdekeljem és ne az, hogy mikor teszem szét a lábam?
van aki képes 1 hónapig is hülyíteni a lányt tenni neki a szépet aztán ha megkapja lelép a lány meg csalódik és kínok közé keveredik.
van aki meg 1 hétig vár csak.
Ebbe nem lehetsz bitztos, csak szex után...kivétel ha szupererőd van és belelátsz az agyába.
de mivel nem, így csak sejtheted h mi lesz ...
én mindenben biztos vagyok, mert simán olvasok a szavai mögött.
amikor pl olyanokat mond, hogy neki az tetszik, amikor egy csaj nem adja könnyen magát...nos:
mivel ezt Nekem mondja, egyértelmű, hogy Rólam vélekedik így, amiből logikus, hogy amúgy, ha adnám magam, már nem is tetszenék. tehát csak ez, hogy elutasítom, csak ez tartja mellettem, nem pedig én.
Mindenben bármit mond, simán olvasok. szóval d*gás után simán tudnám mit fog tenni!
és most tudom, hogy erre megy, tehát le is lépne utána.
amúgy sokminden érdeklődési kör egyezik, jókat beszélgetünk, de közösen még nem csináltunk semmit..
tényleg. ő már többször kérdezte mit szeretnék, hova menjünk...én meg még azt is elutasítom :) sétáljunk és ennyi. lehet mégis ki kellene találnom vmit.
mást mond egy srác aki a szexre megy és mást az, aki nem.
csak annyit kell tenni, hogy lefekvés előtt végiggondolni, hogy miket mondott magáról :)
Hajaj, miert bantanak minket lanyokat mindig ugyanazok a dolgok?!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
kedves ASOT
mert te nem így gondolod?
pl az a srác, aki azt mondja annak akivel foglalkozik, hogy szereti ha egy nő határozott és tudja mit akar
számomra pl azt jelenti, hogy ő fél bizonytalanságban lenni, tehát a csajra hajt nem az érzelmekre, különben nem félne.
én a srácnak játékosan mondtam, hogy hiába rafkózik, úgy is meg fogom tudni mik a gyengéi és megkérdeztem, te pl mitől félsz? erre nagyon határozottan azt mondta, semmitől és nagyon hosszasan és komolyan nézett rám.
szóval ha lelépnék, meg se hatná..
a lényeg mindenben az, hogy nekem mit kommunikál. tehát ha ugyanezt egy srácnak mondta volna, teljesen mást jelentene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!