Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác az elején csak a szexre hajt, mitől változik, hogy most a konkrét lány kell, nem csak a szex?
szóval ha a csaj nem adja oda magát, ez azt vonja maga után, hogy a srác még mindig a szexre hajt. addig jár a lány "nyakára" míg meg nem kapja. állandóan azt nézi, hogyan "puhíthatja" a csajt.
mi ebben a fázisban vagyunk.
mit tegyek már, hogy én érdekeljem és ne az, hogy mikor teszem szét a lábam?
szerintem teljesen mindegy , hogyan gondolom, mert úgy érzem h odáig vagy érte, és ha valaminek az ellenkezőjét is mondanám azt megtagadnád megcáfolnád, mert nem akarnád elhini h olyan lehetőség is adódhatna.
Éppen ezért csak azt mondom, hogy vigyázz kit engedsz közel magadhoz, kit engedsz be az életedbe..
kedves 8-as
engem nem bántanak ezek a dolgok, túlakarok járni az agyukon, hogy aztán majd ők sírjanak utánam és nem fordítva :)
csak most ez a srác egyelőre fel adta a leckét.
mert nagyon gyakran használja a kedveskedést, udvariasságot, meg minden olyasmit, amit egy érzelmekre hajtó srác használ. és ezzel zavarba hoz, megkavar. de amikor szexről van szó, kapásból átmegy vérbeli pasiba. abba, aki dobálja a nőket. tehát simán elárulja magát :)
ASOT:) ne kelljen már könyörögni. valóban érdekel a véleményed. szóval a srác a szexre megy, ezt én gondolom. ez az alap felállás.
hallgatlak, most te jössz
najó :)
"mást mond egy srác aki a szexre megy és mást az, aki nem. "---> Tévedsz!
Egy pasi ugyanúgy képes elcsábítani egy nőt, akitől csak szexet akar mint akitől nem.
Éppen ezért könnyebb eljutni szexig.
Mert ha a lány nem az a fajta aki első alkalommal belemegy akkor jön a normális ismerkedés, h meghódítsuk a kiszemelt leány szívét.
Más lehetőség nincs :)
És ilyenkor az ember a pasi képes olyanokat mondani amit a pasik sosem beszélnének meg egy nővel, amit sosem mondanának el neki mert az pasik közt marad. ---> Éppen ettől lesz bizalma a nőnek a pasi felé, mert képes vele olyan dolgokat megbeszélni amit max a legjobb barátnőjével beszélne meg, ergo mintha a párod is lenne a srác és a legjobb barátod is.
ÉS hát egy olyan srác aki akár azt elmeséli egy lánynak hogy hogyan hódítana meg egy másik lányt és mit tenne vagy mit nem tenne vele az szimpatikus , meg ez a nyíltság.
És mellé idővel egy csók smogatás összebújás és az hogy a pasi nem hajt a szexre hanem vár h hátha a nő kezdeményezi az megint csak szimpatikus lesz a nő számára.
néha azt mondják h van hogy egy embert kiismerni egy élet és kevés ahhoz...
Szóval lényeg, hogy biztos akkor lehetsz benne ha szex után is veled marad.
De már az is pozitív lehet, hogy ha kezdeményezné a szexet esetleg elkezdene simogatni vetkőztetni és te elutasítanád...ez is lehet bíztató
De ilyenkor elutasítás után már vagy kitűz a pasi egy határt h meddig vár avagy lelép.
28 éves
és mélyen elgondolkozva az azelőtti válaszon, most ott tartunk, hogy más lehetősége nincs..
és ezt úgy csinálja, hogy pontosan azt teszi mindig, amit én, plusz motivál a szexre
amikor leírtam őt, hogy te is olyan vagy mint a többi és lezártam, nem magyarázkodott, simán nem kontaktolt velem, voltaképp én hoztam vissza.
ha hanyagolom, húzom a találkozást (amihez elég annyi, hogy nem hozom szóba)akkor ő sem erőlteti, de amikor jelzem, hogy azt hittem hogy találkozunk, na kapásból hív, mikor hol. amikor nyomul, mindennel hajszálpontosan addig megy el, amíg hagyom magam. de persze motiválna a továbbiakra.
ha bármit kérek, rendelkezésemre áll.
tehát másol. mindent én kezdeményezek tulajdonképp. amiből persze nekem az jön le, hogy neki olyan mindegy minden. viszont amikor úgy néz ki, hogy hanyagolom, akkor felpörög, hogy miért nem írsz, tehát mindent rögtön helyből tisztáz, nem gondolkodik semmin, hanem kérdez.
én meg nem győzök kitérő meg ilyesmi válaszokat adni, hogy ne legyek egyértelmű neki.
más csajokról nem beszél, annyit mondott és nem mond többet, hogy online poénkodik rengeteg lánnyal, de nem veszi komolyan. mindezt arra, hogy én mondtam, hogy én nem szívesen chatelgetek idegenekkel, és majdhogynem rá akart beszélni, hogy pedig ez milyen buli.
és még arra, hogy határ van arra, hogy meddig vár:
szóval nekem ezen a határon belül kell úgy "megfogni" hogy ne legyek szimplán trófea.
szóval marad a kérdésem. hogy mi az amitől nem csak szexet lát már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!