Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?! Létezhet, vagy ha megvan a beskatulyázás onnantól nem igen változik a dolog?
régóta barátok vagyunk, de mostanában szokott keresni, hogy menjünk el erre-arra...rengeteget beszélünk..
aranyos csaj nagyon is
azért jártál így velük, mert nem vonzódtak hozzád :P
kérdező: miért ne lehetne. nekem is már csomó olyan volt, h először csak barátom volt, és csak egy idő után kezdtem el pasiként nézni rá, a legtöbb kapcsolat amúgy barátságból születik, nincsen ebben semmi rossz. Szóval létezik, természetesen, de kicsit írhatnál a kapcsolatotokról, meg hogy hogyan viszonyultok egymáshoz, h legyen erre rálátásom és akkor segíthetek is akár.
Nem valószínű.
Ha egy lány barátságot akar egy sráctól és nagyon jó barátok lesznek, akkor az csak azért van úgy, mert a lánynak külsőre nem tetszik a srác.
Mondhatnak az emberek bármit (csak barát, mert nem akarlak elveszíteni, már nem tudok Rád másként nézni, stb...) , hülyeség lesz!
20L
Ez a beskatulyázás dolog, hülyeség. Valóban azért mondják ezt a lányok, mert egyszerűen nem vonzódnak a másikhoz, de kedvelik (azért is barátkoznak).
Neked kell érezni, hogy van e vonzalom köztetek, vagy ez tényleg csak barátság.
Nekem lett már többször barátságból kapcsolat.
20/L
fura, én először a legtöbb pasitól csak barátságot akarok. aztán baráti társaságból már több pasival is összejöttem. nem hiszem, h én lennék a csodálatos kivétel, má bocs. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!