Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne egy lány aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy lány aki tetszik meg minden és elég jól elvagyok vele. és szóval ez a smárolós dolog hogy szokott menni?

Figyelt kérdés
Lenne egy lány aki tetszik meg minden és elég jól elvagyok vele. és szóval ez a smárolós dolog hogy szokott menni?Úgy hogy én le akarom smárolni vagy annyira nem bírok már magammal és egyszercsak lesmárolom. Ez hogy szokott menni? Meg ő honnan tudja hogy mit akarok?

2012. máj. 1. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
közelits felé, ha nem akarja elhuzodik, ha ne akkor hajrá
2012. máj. 1. 16:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem, a közeledés már megvolt..:) tegnap megöleltem meg ilyen kis dolgok de sokat jelentenek..:)
2012. máj. 1. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
a száddal értettem, tudod mint a filmekben:)
2012. máj. 1. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Áhháá..:) értem:) köszönöm a válaszod:) bár azért a saját tapasztalatod leírnád h kb nálad hogy történt ez az eset?:)
2012. máj. 1. 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
hát én lány vagyok és elég erőteljes ilyen téren, uh kb részegen megcsokolom aki kell:)
2012. máj. 1. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
ez is egy módszer de nagyon kockázatos ha ennyire fontos, mert egy friss ismerettségnél annyira nem gáz, max felisutleisut
2012. máj. 1. 16:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Picit friss az ismeretség.Tudom hogy a fiúknál van ilyen h akit meglát és jócsaj abba beleszeret tudom milyen hisz én is férfi vagyok..De úgy érzem ŐT tényleg szeretem..:)Viszont amikor megöleltem csak ült mereven tovább semmit nem reagált ez jelent vmit?Meg amikor magamhoz húztam az eleén picit ellenkezett de utána semmi hagyta
2012. máj. 1. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Mióta ismered a lányt?

Vannak olyan lányok,akik később mutatják ki mit éreznek,nem a legelején.

2012. máj. 1. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos csak szombat óta ..:(
2012. máj. 1. 18:40
 10/10 A kérdező kommentje:
és köszönöm az idáig rendes hozzászólásokat:)
2012. máj. 2. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!