Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mért csinálják azt hogy ők nem akarnak semmi érzelmet, semmi szerelem, ez csak ugye megjátszás. Ugye őket se hagyja hidegen a dolog?
Engem speciel hidegen hagy 22/fiú.
Az érzelmekből csak a baj születik.
az a megjátszás amit sok fiatal csinál manapság.
midnen második emberbe olyan k*rvára szerelmesek tudtok lenni olykor, amilyen nem is létezik. aztán szakítotok, jön a hattyú halála, meg hogy nincs tovább rételme az életnek, majd rá három hétre ugyanolyan szerelmesek vagytok egy újabb senkibe. ez a megjátszás.
amikor valaki azt mondja, hogy semmi érzelem, azt komolyan gondolja. így vagyok vele én is, nem kutatom az érzelmeket, emg nem magyarázom bele a szomszéd józsiba is rómeót. de ha jön egy olyan ember, aki irént tényleg érzel valamit, akkor ez a "érzelemmentesség+" úgyis emgsznik. és az a szerelem sokkal többet ér, amit mint kivételnek adnak. sokkal őszintébb, ha én csak egy-két embert tudok életemben megszeretni, mintha minden másodikat.
minden kislány ebben reménykedik
pedig többségét tényleg nem érdekli: a fiúk nem tudnak 2hetente szerelmesek lenni
22:01
egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!