Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? ( tobb lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? ( tobb lent )

Figyelt kérdés
A barátommal 3 honapja vagyok eggyutt.Most kapott egy ösztöndíjat es felvették Párizsba.Nagyon szeretem de tudom hogy ez neki nagy dolog is kint szeretne maradni.Nekem azt mondja hogy ha nem akarom nem megy ki.Mit tegyek? (normalis valaszokat kenek)

2013. jan. 13. 06:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy nehéz,de el kell engedned.

Nem tarthatod magad mellett,mert valószínűleg megromlana a kapcsolatotok és Téged hibáztatna,hogy "kihagyta élete nagy lehetőségét".

Éltem át ilyent,és nem kívánom senkinek sem!

Évekkel ezelőtt elengedtem valakit!Egy darabig bírtuk a 6-8 hetenkénti találkozást,de aztán szépen eltávolodtunk egymástól.Ritkábbak lettek az smsek,emailek.

Szakítottunk,de a barátság megmaradt.

Nem tudom,esetleg nálatok megoldható lenne-e az,hogy vele menj.Tudnál-e ott élni,dolgozni,tanulni stb.

Ha lenne rá lehetőséged,hogy vele menj,az nagyon jó lenne.

2013. jan. 13. 07:12
 2/38 anonim ***** válasza:
Én a Barátod helyében sz@rnék Párizsra vagy kivinnélek magammmal vagy nem mennék sehová.
2013. jan. 13. 11:09
 3/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy egy normalis valaszokat adtatok ketto segitettetek.Lehte hogy meglehet oldan en is vele menjek mivel nekem mar nem elnek a szuleim is igy a nagyimmal elek.Holnap beszelek vele errol.Koszonom a segitsegeteket.
2013. jan. 13. 18:19
 4/38 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit!

Majd írd meg légyszíves,hogy mit tudtatok intézni.

Szívből remélem,hogy meg tudjátok oldani!

2013. jan. 14. 05:50
 5/38 A kérdező kommentje:

1 jo hir 1 rossz...

Jo:megyek vele

Rossz:terhes vagyok tole

2013. jan. 14. 15:56
 6/38 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy mész vele!

Ha szabad kérdezni,miért nem örülsz/örültök a terhességnek?

2013. jan. 14. 20:08
 7/38 A kérdező kommentje:
Mert meg csak 16 vagyok
2013. jan. 14. 20:14
 8/38 A kérdező kommentje:
Szerinted/szerintetek most mit tegyek?
2013. jan. 17. 19:54
 9/38 anonim ***** válasza:
Jézus attya Úr Isten 16 évesen :) már nagyon öreg vagy a babához. Nem értem a mai fiatalokat. ÓVSZER!! Na jó viccet félretéve ha most jól értelmezem nem szeretnél gyereket de szeretnél kimenni Párizsba... Igaz?
2013. jan. 18. 06:36
 10/38 A kérdező kommentje:
Szeretnem meg nem is...ma lettem 17
2013. jan. 18. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!