Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? ( tobb lent )
Figyelt kérdés
A barátommal 3 honapja vagyok eggyutt.Most kapott egy ösztöndíjat es felvették Párizsba.Nagyon szeretem de tudom hogy ez neki nagy dolog is kint szeretne maradni.Nekem azt mondja hogy ha nem akarom nem megy ki.Mit tegyek? (normalis valaszokat kenek)2013. jan. 13. 06:50
11/38 A kérdező kommentje:
A baratom meg nem tudja a babat.
2013. jan. 18. 16:53
12/38 anonim válasza:
Boldog születésnapot:) én 13-án lettem szintén 17. Hát figyelj először is ő az első barátod? Másodszor ez a valóság remélem nem gondolod azt ,hogy öregkorotokig...meg remélem még nem akarsz anya lenni?
13/38 A kérdező kommentje:
Hat...nem tudom.Szeretnek is meg nem is mikor mondjam el neki a terhesseget?
2013. jan. 19. 09:17
14/38 A kérdező kommentje:
Nem a masodik
2013. jan. 19. 09:18
15/38 anonim válasza:
Még nem is tudja? Mióta vagy terhes? Szerintem minnél előbb mond el neki.
16/38 A kérdező kommentje:
4 hetes terhes vagyok.De nem merem neki elmondani.
2013. jan. 19. 16:34
18/38 anonim válasza:
Mertz ha nekem lenne egy csajom én biztos ,hogy mindent elmondanék neki és ha terhes lenne nekem elmondhatná nem harapnám le a fejét...
19/38 A kérdező kommentje:
Mert felek hogy merges lesz de holnap elmondom neki...
2013. jan. 21. 14:36
20/38 anonim válasza:
Miért lenne mérges?? 1 Tipp: Szerintem nyugodt környezetben mond el neki mondjuk este egy sötét szobában Tv-nélkül kandallótűz mellett ahol nincs zaj mert úgy szerintemkönyebben mehgtudjátok beszélni es kevesebb az eséje például egy düh rohamnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!