Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? ( tobb lent )
Figyelt kérdés
A barátommal 3 honapja vagyok eggyutt.Most kapott egy ösztöndíjat es felvették Párizsba.Nagyon szeretem de tudom hogy ez neki nagy dolog is kint szeretne maradni.Nekem azt mondja hogy ha nem akarom nem megy ki.Mit tegyek? (normalis valaszokat kenek)2013. jan. 13. 06:50
21/38 A kérdező kommentje:
gondoltam felhivom magamhoz a nagyimek nem lesznek itthon es negbeszelem vele!szerinted mit fog mondani?
2013. jan. 21. 16:17
22/38 poiu válasza:
MIt fog mondani, nem tudhatjuk. De fel kellene nőnöd ehhez a babához. Vagy elveteted, vagy megpróbálsz felnőtt módon gondolkodni (miből tartjuk el, akarom-e ezt a fiút életem párjának stb.). Párizs amúgy jó város, nem Párizs a gond, hanem, hogy olyasmivel foglalkozol, ami nem fontos. Pesten ugyanez lenne a problémád, csak több lenne a kibúvód.
23/38 A kérdező kommentje:
Holnap beszelek vele es elmondom neki...Remelem meg tudjuk ezt targyalni.
2013. jan. 23. 21:42
24/38 anonim válasza:
Ha szeret...amúgy abbeől az jón le ,hogy kicsit agressziv magyarul kiborul dolgokon mert csak ettől félsz nem ,hogy kiborul rajta hát kénytelen leszel elmondani nem várhatsz a szülésig na gondold el akkorborulna ki igazán...
25/38 anonim válasza:
Hát ,hogy mit fog mondani mivel nem vagyok jós nem tudhatom de gondolom mit mindenki meg fog lepődni és egy beszélgetés ki fog alakulni erről magyarul ez lessz a téma gondolom felfog merülni az elvetetés az eltartás a szülők beavatása még maga Párizs is ha nem agresszívan kezeli a dolgot...de én mint férfi bizos nem ámadnék a leendő gyerekem anyjának...
26/38 A kérdező kommentje:
Nem agressziv csak egy kicsit parazok tole hogy engem fog hibaztatni(egy nyamvatt napot hagytam ki a fogamzasgatlo szedesebol) es hogy e miatt lesz merges.
2013. jan. 23. 21:55
27/38 A kérdező kommentje:
Nem o azert nem olyan agressziv..Semennyire se.Viszont nekem csak nagyszuleim vannak akiket ezzel nem szeretnek terhepni.A nagyimnak egy hete agyverzese volt a papamnak pedig beteg a stive...Nem jonne jol nekik egy ilyen hir...
2013. jan. 23. 22:09
28/38 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki...Nem fogadta TUL jol.Beszeltunk mindenrol.Szoba jott az eltartas es az elvetes.Meg nem dontottunk.Szerintem elvetetjuk bar o azt mondta hogy vegulis en fogok szulni 9 honap mulva ezert dontsem el es ahogy dontok o azt segiti.Ha megtartjuk akkor amint lehet elvesz felesegul es az apja lesz a gyereknek...Az eskuvoig pedig folyton segit.Ha elvetettjuk akkor pedig ugyan olyan lesz mint regen.
2013. jan. 24. 19:11
29/38 anonim válasza:
Sajnálom nem tudtam...Nem volt ideges? És te ,hogyan érzel? Elszeretnéd vetetni?
30/38 A kérdező kommentje:
Vegulis meg szeretnem tarzatni de nem akarom ratukmalni azt hogy elvegyen amint lehetseges.Egyebkent semmi kulonos nem volt csak annyi hogy kicsit lefagyott amikor elmondtam viszont nalam aludt :D
2013. jan. 24. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!