Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek van igaza? Távkapcsról.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Távkapcsról.

Figyelt kérdés

ő: ha nem leszel itt, már most fejezzük be

én: ha ezen múlik, hogy lesz e köztünk valami, az rég rossz. ha vagyok, ok, ha nem, meg egyből ennyi?ennyit érek?

ő: de igazam van,nem?

én: mert nekem nem?

szóval?

2013. jan. 9. 21:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

nekünk még nincs "múltunk" mint nektek tavaly nyárról.

amúgy az exemmel én is így jöttem össze.

de ez a srác nem akarja, hogy találkozzunk többször, legyünk együtt itt-ott, tehát ezt megelőzve, már most hagyná az egészet.

2013. jan. 9. 21:53
 22/25 A kérdező kommentje:
én meg örülnék annak, ha legalább képbe lennék, hogy egyáltalán a 2. és 3. stb randi is jó lenne e vele, vagy menne e tovább a dolog valamerre.
2013. jan. 9. 21:54
 23/25 A kérdező kommentje:

vagy kár volt elmondanom, hogy nem vagyok fix?

akkor ugyan csalással, de most lenne sanszom arra, hogy megismerjem.

vagy kamuzzam be, hogy maradok? legyek gerinctelen?

ha ezt nem lépem meg (nem visz rá a lélek ahogy látom)akkor mit léphetnék? hagyjam "veszni" így, hogy nem tudom mit veszítettem?

2013. jan. 9. 22:23
 24/25 A kérdező kommentje:
már az is megfordult bennem, hogy csak duma volt a részéről, hogy lerázzon; tekintve, h találk. előtt is tudta mi van velem...
2013. jan. 9. 22:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Szvsz jobb nyílt lapokkal játszani. Gondold csak végig, ha rájön, hogy hazudtál neki az állásoddal kapcsolatban, hogy bízna meg benned egy távkapcsolatban?

Viszont, ha ennyire nem vagytok képesek megérteni egymás álláspontját, lehet érdemes lenne hagyni az egészet. Egy működőképes távkapcsolathoz rengeteg bizalom és nagyon jó kommunikáció kell (meg középfokú gondolatolvasás), ezekből a kérdéseid alapján egyik sincs meg.

2013. jan. 10. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!