Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Távkapcsról.
ő: ha nem leszel itt, már most fejezzük be
én: ha ezen múlik, hogy lesz e köztünk valami, az rég rossz. ha vagyok, ok, ha nem, meg egyből ennyi?ennyit érek?
ő: de igazam van,nem?
én: mert nekem nem?
szóval?
Szövegkörnyezet nélkül kb. nulla értelme volt kiírni...
Ki lesz ott, és hol az az ott? Miért kellene ott lennie, és miért nem tud? Stb...
lehet hogy ahol lesz munkám, oda kell költöznöm. erről beszéltünk. egyenlőre nem tudom milyen időközönként találkoznánk, de valszínű havonta, de csak átmeneti lenne, pár hónap, vagy egy év, semmit nem tudok.
erre ő inkább már most dobna.
ezek után, ha itt maradnék, hogy kezdjek bele vele bármibe, hogy tudom, hogy nemrég simán dobott volna. ez olyan, hogy mindegy ki, csak olyan kell, aki kéznél van.
jelzem: ismerkedési fázisban vagyunk.
de ugye az ő szemszöge meg az, hogy olyan kell, aki vele van.
szóval amíg nem tudni mi lesz, addig "szünetelünk".
de bennem meg az van, ha maradok? keressem meg, hogy helo, szia, vagyok neked? ilyen felállással???
A távkapcsolat egy esetben működhet. Ha mindkét fél elkötelezett, egy elég erős, "régi" szerelemben.
Na, ez nem az.
Mindkettőtöknek igaza van, de ha csak a magatokét fújjátok, nincs téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!