Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki így szólt itt a nőkkel kapcsolatban és úgy érzem igaza van nagyon?!
tök egyszerűen a génjeikben van lekódolva, olyan ember kell melléjük aki ha kell megvédi őket, és nem utolsó sorrendben tudja szponzorálni a baromságaikat
mondom ezt úgy hogy sem kigyúrt állat nem vok. (bár bőven 110kg fölött vok) sem taj gazdag. és a humorom is legtöbbször ironikus és szarkasztikus . ezenkívül tényleg totál így van ahogy le lett írva
Egyetertek Ladyleevel. Talan copy/paste ezeket a hasonlo kerdeseket???
Nezz magadba, mert nem csak a nokben van a hiba edesem.
Amugy meg, erdekes modon en meg szep vagyok, szexisnek mondanak, okosnak, olyan lanynak tartanak, akinek jo a humora es nem lehet vele unatkozni, aki jo az agyban, es meg fozni is tud.
Ambicioim is vannak, es tenyleg nem a penz szamit, ezt az exem tanuithatja. Egy garazsban laktunk sokaig, aztan lakokocsiban, ok, ez melo volt. A lenyeg, en ugyanugy nem talalok egyetlen egy olyan pasit se, akit te leirtal. Vajon hol vagytok??? En csak olyanokkal talalkozom, aki megdugna,aztan tovabb allna, es meg egy ertelmes mondatot se tud alkotni, vagy nincs semmi eletcelja a Tv bamulasan kivul. De erdekes :D
17:14, 60%-os: én se ilyen helyeken keresem, mégse találtam még olyan lányt, akinek a belső számítana. Honnan veszed, h te nem a külsőd miatt tetszel a bnődnek? Nem ér azt válaszolni, h ezt mondta :)
17:14, 85%-os: pedig sokan vagyunk értelmes fiúk, akik nemcsak dugni akarnak, te is találnál, ha ilyet keresnél, nem pedig jóképűt.
Rossz a célcsoport, barátocskám, ilyen egyszerű. Nem az őskorban leragadt ösztönlényeket kell keresni, van jópár olyan lány is, aki nem kőbunkó pénzeszsákot keres maga mellé.
Egyébként hagyjátok abba a nyáladzó siránkozást és legyen bennetek annyi, hogy észreveszitek, hogy kétszemélyes játszma ez...
Ismerni kell magadat, ismerni kell a másikat is. Nem nehéz levágni, hogy egy lány milyen jellem, milyen férfitípust keres, onnantól kezdve pedig lehet válogatni, ki lehet szűrni azokat, akikkel nem érdemes foglalkozni. De van itt más is. Elegem van már abból, hogy mindenki csak siránkozik, hogy "Ilyen meg ilyen vagyok, mégis miért vesznek semmibe?". Azért, mert nem jó lánynál próbálkoznak.
A másik, ami engem hihetetlen mértékben irritál: a mai férfinépségben kevesebb a férfiasság, mint akármelyik Barbi-babában. Rájuk néz egy lány és majdnem elsírják magukat. "Nem merek hozzászólni", "Hogy szólítsam meg?", ezek azok a kérdések, amiktől a hajam az égnek áll. Szedje csak szépen össze magát mindenki, vegye ki a kezét a biliből és ismerje fel, hogy a felnőttkorban (sőt, már a tizes évek felétől!) igenis joggal várják el a nők, hogy egy férfiben legyen annyi önbizalom és határozottság, hogy odalép a kiszemelthez, és nem sz@rja össze magát.
Szóval hagyjátok ezt szépen abba. Ha elutasítanak, keressetek tovább, keressetek máshol. Van rengeteg olyan nő, akit kerestek, csak épp nem feltétlen ott, ahol eddig ti voltatok...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!