Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki így szólt itt a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki így szólt itt a nőkkel kapcsolatban és úgy érzem igaza van nagyon?!

Figyelt kérdés
,,intelligens vagyok, továbbá művelt, az emberek kedvesnek és udvariasnak tartanak, viszonylag jóképű is vagyok, viszont nem vagyok 110 kilós 190 cm magas kigyúrt állat, és nincsen bunkó megalomán szövegem. Mondanom sem kell, nem kellek a kutyának sem. Innentől fogva engem ne etessetek a nekünk a belső értékek számítanak, legyen kedves humoros (apropó humoros is vagyok, kár, hogy az emberek nagy része olyan sötét, hogy nem érti az iróniát és szarkazmust), udvarias, intelligens dumával, mert egy hatalmas HAZUGSÁG! Nektek nőknek a külsőségek kb. tízszer annyira számítanak, mint nekünk férfiaknak, pénz, izom, "magabiztosság"=a nőn kívül mindenki mással tapló, társadalmi rang, nektek ezek kellenek".
2011. dec. 29. 17:01
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
DDDDD:)
2011. dec. 29. 18:21
 22/34 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg fene intelligens muksó lehet, aki egy szem magából levonja a következtetést, hogy az ÖSSZES, a rohadt világon létező összes nőnek CSAK a külsőségek kellenek, mindenki más hzaudik. Grat neki.

Kedvenc hatvanx (x tart nullához) százalékosnak is megint gratula a "Honnan veszed, h te nem a külsőd miatt tetszel a bnődnek? " kérdéséhez. Az ő logikájából az jön le, hogy köcsögök a nők, mert merészelnek dönteni, hogy ki tetszik nekik, és ki nem. És azzal kezdeni kapcsolatot, aki tetszik neki valahogy. Merugye az, hogy ő nem tetszik állítása szerint senkinek, nem a nők hibája, de nem ám. Az meg pláne egy logikai nonszensz, hogy ebből az jöjjön ki, hogy az összes nőnek CSAK a külső meg a pénz kell :D

Hiába tartják ezek a szerencsétlenek magukat okosnak, kedvesnek, udvariasnak meg minden jónak, a valóság az, hogy ezexerint NEM AZOK! NEM JÓK! Akik jók valamiben, azokat nem csoda, ha szeretik. Akiket viszont nem szeretnek, lehet, hogy nem jók valamiben? Azaz nem jók semmiben? A kedves-normális kombó egyszerűen NEM ELÉG egy kapcsolathoz. Kell a személyiségnek nevezett valami, amit nem értetek. És hát valószínű, hogy azzal van a baj. Jól mondta előttem valaki, ha nem találtok olyat, aki a belsőtökért szeret, valószínűleg azért, mert nincs rendben.

Még mindig a saját példámat tudom hozni, amivel teleszemetelen a gyiket, hogy én sem vagyok kigyúrt gazdag bunkó állat, mégis van barátnőm, nem is akármilyen. Csak éppen egy szemernyit sem hasonlítok ezekre az egysejtűekre. Nahát. Ha nekem sikerült, másnak is sikerülhet.

Nem a nőkben van a hiba, hanem bennetek. Még mindig.

(Vajon miért írom le ezt újra meg újra, amikor szegénykéknek nincs annyi eszük, hogy felfogják?)

2011. dec. 29. 18:59
 23/34 anonim ***** válasza:
18:59 Csak nagyon röviden reagálnék: próbálj meg egyszer úgy csajozni, h direkt elcsúfítod magad!
2011. dec. 29. 19:01
 24/34 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nincs rendben a belsőm, és kellene korrigálni. De egy lány azt nem tudhatja, hogy rendben van-e vagy sincs, ha esélyt sem hagy? 1 perc alatt hogy tudja leszűrni, hogy rendben van-e a belsőm?
2011. dec. 29. 19:03
 25/34 anonim ***** válasza:

19:01

Na, megint a "csúnyapasi" témánál vagyunk...

Továbbra is mondom, hogy nem létezik csúnya pasi. Ápolatlan lehet valaki, lehet kevés az önbizalma. De én csúnya pasit még nem láttam és amikor kértem embereket, hogy linkeljenek nekem olyat, beírták gugliba, hogy "ugly man" és ez volt az összes érvük...

2011. dec. 29. 19:04
 26/34 anonim ***** válasza:

Kérdező:

És hogy mész oda egy lányhoz? Vagy hol?

2011. dec. 29. 19:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rajtam csúfítani :D De tudod, mi a kulcs? Az, hogy nem csajozok! Sosem értettem, hogy alakulhat ki kapcsolat abból, ha odamész egy random emberhez akárhol.. rossz az egész koncepció. Először csak haverkodni, barátkozni egy közösségben, mondjuk iskola vagy fórum, aztán ha elég ismeretünk van az illetőről, hogy el tudjuk dönteni, érdemes-e, akkor lehet kezdeményezni. De egy tök random embernél mégis honnan indulsz el? Honnan tudod, hogy jól kijönnétek-e?

És azt hogy magyarázod, hogy egyszer nem tettem fel ide sem kamu, sem valós képet, és mégis vagy 3-4 megkeresés érkezett már lányoktól teljesen maguktól, hogy szimpi vagyok, ismerkedjünk. Pedig csak a konzervatív maszlagaimat hajtogattam.

2011. dec. 29. 19:14
 28/34 anonim ***** válasza:
Addig már én is eljutottam, h nem csajozok, csak éppen én azért, mert úgyis csak visszautasítás lenne a vége.
2011. dec. 29. 19:38
 29/34 anonim ***** válasza:

Tényleg így kell csinálni, csak ismerkedj, haverkodj, barátkozz lányokkal aztán majd alakul, ha alakul.

Sajnos ez másképp nem megy, kivéve ha nagyon jóképű vagy, de azok meg nagoyn felszínes, buta pitsák, akik ez alapján akarnak téged, meg valószínűleg csak szexkapcsolatra kellesz nekik.

2011. dec. 29. 20:20
 30/34 Normálisvagy? ***** válasza:
Ok, most akkor nagyon őszinte leszek, igen a külsőségek jobban érdekelnek és hogy mennyi izom van rajta, mivel ezt látom meg először..., de a pénz már nem, mivel nem szorulok arra, hogy kitartsanak! DE attól, hogy jól néz ki egy pasi hosszútávon nem fogom eltűrni neki, hogy bunkó, neveletlen, műveletlen stb stb...
2011. dec. 29. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!