Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki így szólt itt a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki így szólt itt a nőkkel kapcsolatban és úgy érzem igaza van nagyon?!

Figyelt kérdés
,,intelligens vagyok, továbbá művelt, az emberek kedvesnek és udvariasnak tartanak, viszonylag jóképű is vagyok, viszont nem vagyok 110 kilós 190 cm magas kigyúrt állat, és nincsen bunkó megalomán szövegem. Mondanom sem kell, nem kellek a kutyának sem. Innentől fogva engem ne etessetek a nekünk a belső értékek számítanak, legyen kedves humoros (apropó humoros is vagyok, kár, hogy az emberek nagy része olyan sötét, hogy nem érti az iróniát és szarkazmust), udvarias, intelligens dumával, mert egy hatalmas HAZUGSÁG! Nektek nőknek a külsőségek kb. tízszer annyira számítanak, mint nekünk férfiaknak, pénz, izom, "magabiztosság"=a nőn kívül mindenki mással tapló, társadalmi rang, nektek ezek kellenek".
2011. dec. 29. 17:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

8. Nalam meg a jokepuseg se szempont. Csak az, hogy lassak benne valami vonzot. Az egyik srac akivel randiztam egy indiai volt, es az osszes baratom azt kerdezte, hogy mit latok benne.

Szoval azt hiszem, hogy a nok nagyresze nemjokeput keres, hanem szamara vonzot! kulonbseg.

2011. dec. 29. 17:28
 12/34 anonim ***** válasza:

mindig olyan jókat kacagok az ilyen önsajnálatokon :D

na szóval...lelehet hurrogni de én a kivételekhez tartozom...;)

A párom: nem kigyúrt és nem olyan magas (184/89 kb) azaz Ő az én saját MACIM (a macit azért írtam nagybetűvel mert nem egy kigyúrt állat...)És külsőre sem a "szőke herceg fehér lovon", hanem barna hajú és szürke suzukija van...:) Elismerem hogy van nála jobb képű pasi is de engem rohadtul NEM érdekelt és NEM is fog.

Pénze van, de csak annyi mint egy átlag embernek, azaz nem az a "dús gazdag faszi aki BMW-vel lófrál" típusba tartozik, csak szimplán DOLGOZIK és nem az apuci teszi a segge alá.

Engem a BELSŐJE érdekelt és fogott meg: ŐSZINTÉN tud szeretni és nem csak a lukat látja bennem. Az évek folyamán nem csalt meg, mert normális agytekervényekkel született :) Hűséges és őszinte. Mindig mellettem van jóban és rosszban.

Azaz egy szó mint száz: letojom a külsőt, a pénzt, az izmokat és az autót. Ezeknél többet érnek az őszinte érzelmek, azaz a BELSŐ!

Ennyi :)

L21

2011. dec. 29. 17:30
 13/34 Hanariko ***** válasza:

nem tudom hanyadik válaszoló (bá páran támogatták a kérdező elméletét) mondta h csak pénz + külső és semmi más így konkrétan, de elmondanám hogy nekem igenis számít a humor, udvariasság stb... persze legyen helyes (ez alatt azt értem, hogy olyan ami nekem tetszik és úgy gondolom nálam elég széles az a "bejövős" skála)

az hogy nem találkoztál még velem, vagy hozzám hasonlóval nem a nők hibája akiket te így teljes egészében ócsárolsz, de csak nyugtatgasd magad ezzel... lehet ezért kerülnek az értelmes lányok mert ilyen a felfogásod. Én is elkerülnék... na Pux.

14/34 anonim ***** válasza:
91%

Hogy én mennyire utálom ezeket a "kérdéseket" -.-

Van itt pár "kedves, udvarias, jóképű" seggorrú, akik minden nap elsírják itt a bánatukat, közben egymás kuksiját nyaldossák.

Ha jön egy nő, aki esteleg azt mondaná, hogy de hát ő nem is ilyen, vagy egy olyan fiú/férfi, aki a női nem védelmére kel, rögtön kapja itt az ívet végtelen ciklusban.

Ezért nincs senkitek.

Mi lenne, ha nem "csajoznátok", hanem egy olyan embert keresnétek, akivel elsősorban jól érzitek magatokat és ráadásul nő is?

15/34 anonim ***** válasza:
Hanariko, neked se számít a belső, legfeljebb nem jöttél még rá ;)
2011. dec. 29. 17:31
 16/34 anonim ***** válasza:

ma 17:22

ment a zöld kéz.

2011. dec. 29. 17:33
 17/34 anonim ***** válasza:

17:31

Azt meg is értem, hogy te még nem találkoztál olyannal, aki a belsődért szeretne, az itteni hozzászólásaid alapján neked az a részed selejtes :)

2011. dec. 29. 17:35
 18/34 anonim ***** válasza:
:):):):)
2011. dec. 29. 17:36
 19/34 anonim ***** válasza:
17:35 Te is elég felszínes lehetsz, ha pár hozzászólás alapján ítélsz meg embereket...
2011. dec. 29. 17:45
 20/34 anonim ***** válasza:
Sorry, ennyiből tudtalak megítélni :P
2011. dec. 29. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!