Vannak előítéleteid a szőke nőkkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
ha igen,mik azok?2010. júl. 29. 21:25
1/5 anonim válasza:
Sok embernek van.A természetes színem szőke,és állandóan a hajszínemmel b@sztatnak.Ha vmit véletlen elrontok jön ez a szöveg h : jaj de kis szöszi vagy!...ha vmiben segíteni akarok egyből jön h : ehhez a szőkék nem értenek -.- erről ennyit...utálom a hajszínemet :@
2/5 anonim válasza:
Vannak, de szubjektíven megalapozott. A szőke nőismerőseim között több a k.urva, mint a barnák/feketék között. Éppenezért egy idő utána a szőkéket már kevésbé találom vonzónak.
3/5 anonim válasza:
a hajszínnek semmi köze ahhoz hogy milyen az ember...
4/5 anonim válasza:
Nincs előítéletem, de igaz, hogy a legtöbb festett szőke tartozik a ribi kategóriába.
Én szőke vagyok eredetileg (sötétszőke), de ha mondják vmire, h olyat mondtam amit szőke, akkor csak nevetek rajta:)
5/5 anonim válasza:
nincs előítéletem de a barátnőm szeretem cseszegetni vele :D ha valamit nem tud vagy elront vagy nem érti akkor mindig : hát igen szőke vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!