Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak előítéleteid egy szőke...

Vannak előítéleteid egy szőke nővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 07:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nincsenek.

Nem szoktam ugy ítélkezni hogy nem ismerek valakit,de ha vki bugyutának látszik akkor nekem mindegy hogy szőke vagy barna...

2009. jún. 16. 07:53
 2/12 anonim válasza:
100%

Vannak!

Imádom őket :)

2009. jún. 16. 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek! okos,született barnaként szőkére festve már hülye leszek?
2009. jún. 16. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nincsenek - én sokáig (festett)szőke voltam. Nem hinném hogy a hajszin változtat az IQ-n :) Ismerek persze buta szőkéket,de éppúgy buta barnákat, vöröseket,feketéket is.
2009. jún. 16. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
átlagban nem, csak a nagy műcici, műszáj, műorr, 2 méteres műkarmok esetében... általában ők szők hajjal szoktak mászkálni, de persze nagyrészük festett...
2009. jún. 16. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak. De azért, mert rájöttem nem alaptalanok. Annyi buta szőke nő van... jó, tudom barna is, de a többség szőke. Az ilyen cicababás vagy álomvilágban élő szőkékre gondolok.

A rendes szőke nőkkel nincs gondom, egy igazi értelmes nőn látszik, hogy ő nem buta. És jól is áll neki a szőke haj, tudja viselni.

2009. jún. 16. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Festett platinaszőke vagyok és néha műkörmöt is hordok, imádok vásárolni meg sminkelni. Néha butuska plázás szőke cicababának néznek, pedig egy elég nehéz egyetemen művészettörténésznek tanulok és okos normális nőnek tartom magam (önreklám vége :D ). Nem a külső és a hajszín határozza meg egy ember belső tulajdonságait vagy eszét. Ha én így akarok kinézni, így nézek ki, de nem játszom az eszem, meg nem játszom a bugyuta szőkét.

Aki ez alapján elítél valakit az gondolkozzon el az életén meg saját magán. :)

Nekem azokkal szemben vannak előítéleteim akik haj és bőrszíntől meg mindentől függetlenül beszólnak az utcán bunkóságból, paraszt módon viselkednek, azt képzelik övék a világ és emellett persze buták mint a tök. :)

Ez az én véleményem...

2009. jún. 16. 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

16:34 én próbálom mindig megismerni az embert, mielőtt véleményt mondok róla.

De azt kell mondjam szerintem te vagy a kivétel (és még páran). A legtöbb cicababás szőke iszonyú buta. Kevés az aki ezt a stílust választja mert ez tetszik neki de emellett okos is.

Sokszor kerültem már olyan helyzetbe, hogy próbáltam kommunikálni egy-egy szőke plázacica szerűséggel de rájöttem túlbecsültem...

Na de tegyük hozzá vannak egyéb hajszínnel rendelkező buta nők és férfiak is.

2009. jún. 17. 13:56
 9/12 anonim válasza:
100%
Nincsenek. Én is szőke vagyok egyébként.Van még egyáltalán olyan, aki a haj vagy szemszín alapján ítél meg valakit? Ez ciki! Én nem ismerek szerencsére ilyeneket. A válaszokból is ezt lehet látni. Soha nem is értettem egyébként ezt az egész hülyeséget, kíváncsi lennék, ki vagy kik találták ki és miért, hogy a szőke hajszín együtt jár a butasággal.
2009. jún. 23. 21:26
 10/12 anonim válasza:
100%
Annakidején nekünk a kollégiumban azt tanitották, hogy az értelmi fejlődés és az ember külső jegyei közott semmi összefűggés nincs, ami igy is van. Ugyhogy nem is értem, hogyankeletkezett a szőke nőkkel szembeni előitélet, vagy hogyan keletkeztek azok a hűlye viccek,már elnézést de ezt kell mondjam. TA
2009. jún. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!