Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki így szólt itt a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki így szólt itt a nőkkel kapcsolatban és úgy érzem igaza van nagyon?!

Figyelt kérdés
,,intelligens vagyok, továbbá művelt, az emberek kedvesnek és udvariasnak tartanak, viszonylag jóképű is vagyok, viszont nem vagyok 110 kilós 190 cm magas kigyúrt állat, és nincsen bunkó megalomán szövegem. Mondanom sem kell, nem kellek a kutyának sem. Innentől fogva engem ne etessetek a nekünk a belső értékek számítanak, legyen kedves humoros (apropó humoros is vagyok, kár, hogy az emberek nagy része olyan sötét, hogy nem érti az iróniát és szarkazmust), udvarias, intelligens dumával, mert egy hatalmas HAZUGSÁG! Nektek nőknek a külsőségek kb. tízszer annyira számítanak, mint nekünk férfiaknak, pénz, izom, "magabiztosság"=a nőn kívül mindenki mással tapló, társadalmi rang, nektek ezek kellenek".
2011. dec. 29. 17:01
1 2 3 4
 31/34 Hanariko ***** válasza:
"Hanariko, neked se számít a belső, legfeljebb nem jöttél még rá ;)" oké, felőlem ezt is gondolhatod, de ne legyen igazad :D
2011. dec. 29. 20:40
 32/34 Hanariko ***** válasza:

Egyébként ilyenkor érzem azt hogy videóra venném életem egyes részeit, mikor szembe jön velem egy manapság "divatos, helyes" pasinak számító díszb*zi és akkor azt érzem hogy őszinte utálattal leköpném...

Na pár ilyen felvételt lejátszanék azoknak akik azt állítják nem számít a belső meg csak a pénz blah blah, remélem átjönne a lényeg. Szép estét!

2011. dec. 29. 20:42
 33/34 anonim ***** válasza:

A #29-es megmondta a frankót! Aki csúnya és/vagy alacsony és/vagy csóró, az csak akkor kap szexet, ha

A: Prostituáltnak fizet érte

B: Nagy nehezen talál egy barátnőt, akivel komoly kapcsolata lesz.

B variáció esetén is szokszor az alfák bunkóságának köszönheti, hogy a belőlük kiábrándult barátnő mellette, azaz a megbízható lúzer mellett horgonyoz le.

Ez aztán az életcél. Mások levetett nőjét feleségül venni, akibe maximum azért szeretsz bele, mert ugyanolyan lelki sérült, defektes mint te magad, mert az előző jó pasik csak kihasználták és rongyosra kefélték a punciját.

2012. szept. 24. 10:30
 34/34 anonim ***** válasza:
Előző, aki csúnya v alacsony, az sose talál olyan barátnőt, aki tudná szeretni. Még azok között se, akiket már ezerszer megaláztak és átvertek a jóképű pasik, nekik is olyan fog kelleni újra és újra.
2012. szept. 24. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!