Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Most kinek is van igaza?
Figyelt kérdés
2 honapja ismertem meg a neten egy lányt ,sokat beszélünk msn en meg néha telon .Ugy volt hogy találkozunk hétvégén sajnos 60 km re lakik tölem ,Na mikor épp mentem volna csörög hogy az anyja nemengedi el otthonrol .Hát jo most igy jártam .Nah most 4 héttel késöbb ujra tervezem meg ö is és hétvégén megyek és azt mondja menjek el 3 orára .Vagyis csak 2és gél orát lennénk eggyütt mert neki ugy jo .Most akkor én gondolkodok hülyén vagy mi ?mivel én reggel érek haza munkábol és menjek el hozzá utazzak egy orát aztán 3 ora mulva jöjjek vissza amikor 2 honapja várjuk az alkalmat .Akkor ?(én egerszegi ö lentibe lakik)2011. jún. 5. 20:26
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ilyen cipőben vagyok, csak mi kb 4 hónapja tervezzük a talit, de mindig közbejön valami. Az a különbség, hogy mi 4 órányira lakunk egymástól.
Amúgy szerintem találkozz Vele.. először is egy óra utazás nem sok én 8 éve 1.5 órát vonatozok a suliba, másodszor, meg lehet olyan szimpi lesztek egymásnak, h a következő talira már mindent megtesztek, h sokáig együtt lehessetek.
2/4 A kérdező kommentje:
ez oké de este is beszéltünk és hogy velem foglalkozna inkább a barátnöjének irogat mondván hogy állást segit neki keresni .
2011. jún. 6. 14:47
3/4 anonim válasza:
nem semmi,h még közöd sincs hozzá,de máris be akarod szabályozni h mikor mit csináljon.
ehhez semmi jogod. ha nekem fontos a lány,akkor 3 óra együttlét megér 2 óra utazást.
de ilyen hozzá állással inkább egyelőre ne akarj kapcsolatot,előbb nőj fel
4/4 anonim válasza:
sajnos nekem van igazam, mert csak 40km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!