Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van? =S
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már több mint két hónapja vagyunk együtt és az utolsó két hétben meg volt az első szájra puszi is. Mostanában már szájra puszival köszönünk. Én csak 13 vagyok (nemsokára 14) és az egyik ismerősöm szerint ha már most itt tartunk akkor pár hónap múlva már más dolgok jönnek. :S Ti mit gondoltok erről?2010. márc. 6. 17:56
2/27 anonim válasza:
hülyeség.. azt hogy mikor jönnek majd "azok" a dolgok, azt részben te döntöd el :P ha te pár hónap mulva szeretnéd, akkor akkor lesz.. ha csak évek múlva akkor csak.. érted?
3/27 anonim válasza:
ha mindenketten akarjátok akkor következhetnek más dolgok is.
4/27 anonim válasza:
második vagyok.. ha van ilyen témában kérdésed, akkor írj privit bátran
5/27 A kérdező kommentje:
De szerintetek nagy baj hogy már most ez a köszönés?:S
2010. márc. 6. 18:00
6/27 anonim válasza:
Simán belefér,olyan tempóban fogtok haladni,ahogy ti szeretnétek.Ismerősnek köze nincs hozzá.
7/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj,egy szájrapuszitól még nem biztos,hogy rögtön az ágyig juttok el,ha te nem akarod...De még ne akard:)
8/27 anonim válasza:
13 évesen szerintem nem valami ördögi nagy dolog ha smároltok. szerintem egy puszi az semmi :D
de tényleg nem kell elhamarkodni :)
9/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a mai világban már nem mondhatjuk a 13 éveseknek hogy kicsik;) Köszi a válaszokat!:)
2010. márc. 6. 18:04
10/27 anonim válasza:
13 évesen én a tanulásra koncentráltam, hogy felvegyenek a legjobb középsuliba. :D Én nem tanácsolom, hogy ilyen hamar belemenj egy kapcsolatba. Aki nálunk az osztályban ilyet csinált, az 19 évesen gyereket szült. Persze ő nem volt komplett. Téged meg nem ismerlek. Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!