Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igaza van? =S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van? =S

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már több mint két hónapja vagyunk együtt és az utolsó két hétben meg volt az első szájra puszi is. Mostanában már szájra puszival köszönünk. Én csak 13 vagyok (nemsokára 14) és az egyik ismerősöm szerint ha már most itt tartunk akkor pár hónap múlva már más dolgok jönnek. :S Ti mit gondoltok erről?
2010. márc. 6. 17:56
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ráérek még tanulni mert 13 osztályos gimibe járok:P De abban egyet értek hogy vigyáznom kell magamra!:)
2010. márc. 6. 18:06
 12/27 anonim ***** válasza:
tavaly még babával játszottál most meg már f@sz kéne?!
2010. márc. 6. 19:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem is tudod hány évesek babáznak -.-" és nem kell f*sz.. -.-"
2010. márc. 6. 19:25
 14/27 anonim ***** válasza:

Menjél kicsi lány babázni és mesekönyvet olvasni...

Cöhhhh....

Ha így haladsz 18 évesen már kint fogsz állni a sarkon....

2010. márc. 6. 20:22
 15/27 A kérdező kommentje:
ti..úristen-.-" annyitól hogy szerelmes vagyok és van fiúm 13 évesen..az most mitől lenne baj??-.-" nem is ismersz akkor meg hogy mondasz véleményt?:D
2010. márc. 6. 20:30
 16/27 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan oldal hogy ha beírsz valamit és aki ezt érdekesnek találja ír véleményt, de ez lehet negetív és pozitív is.
2010. márc. 6. 20:34
 17/27 anonim ***** válasza:

gyááááá gec...bepisáltama röhögéstől (majdnem)! menjél barbibabázni! 2hónap után szájrapuszival köszönnek! vigyázz mert amikor legközelebb találkozol vele meg*asz! xD

Ui.:remélem nem szaporodsz! :D

2010. márc. 6. 21:58
 18/27 anonim ***** válasza:

de sok hülye van itt -.-"

szerintem ez teljesen jó. Elmondom neked h én 13 évesen csókolóztam először. Most 17 éves vagyok és 1 éve van barátom és nagyon szeretjük egymást. Vele megtörtént már minden. És nem vagyok terhes. Fuhh bármennyire is hihetetlen így van. És én sem barbiztam 13 évesen -.-" Van egy barátnőm akinek van egy 13 éves huga és neki is volt már barátja 4 hónapig és ók csókolóztak is olyan két hónap után mégsem mentek tovább. Ne hallgass az ismerősödre hülyeségeket beszél. Ha te nem akarod akkor nem történik semmi. sok sikert :)

2010. márc. 6. 23:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Végre egy normális komment:) Köszönöm!
2010. márc. 6. 23:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Sok hülye kommentelő,ne is törődj velük.Én is voltam már 12 éves lánnyal.Mondjuk,le is tartóztattak utána:)
2010. márc. 8. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!