Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van? =S
Menjél kicsi lány babázni és mesekönyvet olvasni...
Cöhhhh....
Ha így haladsz 18 évesen már kint fogsz állni a sarkon....
gyááááá gec...bepisáltama röhögéstől (majdnem)! menjél barbibabázni! 2hónap után szájrapuszival köszönnek! vigyázz mert amikor legközelebb találkozol vele meg*asz! xD
Ui.:remélem nem szaporodsz! :D
de sok hülye van itt -.-"
szerintem ez teljesen jó. Elmondom neked h én 13 évesen csókolóztam először. Most 17 éves vagyok és 1 éve van barátom és nagyon szeretjük egymást. Vele megtörtént már minden. És nem vagyok terhes. Fuhh bármennyire is hihetetlen így van. És én sem barbiztam 13 évesen -.-" Van egy barátnőm akinek van egy 13 éves huga és neki is volt már barátja 4 hónapig és ók csókolóztak is olyan két hónap után mégsem mentek tovább. Ne hallgass az ismerősödre hülyeségeket beszél. Ha te nem akarod akkor nem történik semmi. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!