Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szívat, vagy én vagyok a hülye? Kinek van igaza?
alakuló kapcsolat kint dolgozik, de szokott itthon lenni.
ilyen párbeszédek vannak köztünk pl.:
ő:lehet megyek felétek, majd hívlak.
én:itt voltál de nem hívtál.
ő:én csak azt mondtam, hogy lehet, nem ígértem semmit.
én: azért nem akarsz látni, mert valami negatív véleményed lehet rólam? mi a véleményed rólam?
ő: semmi rossz véleményem nincs.
én: akkor?
ő: nem tudom.
én: úgy érzem kerülsz, kérdeztem miért. válasz sehol. hát erről ennyit.
ő: nem kerüllek, csak vissza kellett mennem dolgozni.
szóval míg itthon volt, nem találkoztunk miatta. de írogat, meg kontaktot tart.
már arra is gondoltam unalomból ír rám néha.
de persze ezt is tagadná.
mire jó ez? vagy akar tőlem valamit, csak még nem aktuális neki? vagy?
"itt voltál de nem hívtál. én csak azt mondtam, hogy lehet, nem ígértem semmit. "
"már arra is gondoltam unalomból ír rám néha."
Szerintem igazad van,miről beszélünk,mit szeretnél megtudni?
ő a fiú
csak legutóbb lezártam vele az egészet, és amikor ír és már nem is reagáltam, amikor felhívott jelezte, hogy ha írnak, arra illik válaszolni!
most is itt tartok, hogy én lezártam, látom kerülsz, erről ennyit. erre megint ír. hogy csak mert dolgozni ment. (dehogy addig miért nem találkoztunk?-már meg sem kérdezem ezek után) és most erre várja megint a reagálást. amikor hazajön megint felhív, kezdődik minden elölről. felhív, ha jön, szól közben leolt, hogy miért nem válaszoltam. utána nem hív és kimegy. gondolom ez lenne.
vagy ne reagáljak semmit? és ne törődjek azzal, hogy ezért orrol rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!