Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szivat vagy tényleg akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivat vagy tényleg akar valamit tőlem?

Figyelt kérdés

kb 9hónapja ismerkedtem meg egy sráccal...azóta szinte minden nap dumáltunk neten,nagyon jól elvoltunk...nagyjából 1 hónapja aztán megbeszéltük hogy találkozunk...tök jó volt[legalábbis szerintem],dumálgattunk stb...azután is folyton dumáltunk neten,és pár napja megint találkoztunk...sltáltunk egyet,búcsúzásnál ölelés[közbe megfogta a fenekem],csók[megjegyzem én nem igazán akartam a csókot,mert féltem hogy ettől csak még roszabb lesz ha nem lesz a dologból semmi]...s megint akar randzni :)

az egészbe annyi a bökkenő hogy nyár elején barátnőm csinált egy szivatós FB felhasználót,és a srácot is akiről fenn írtam megszivattuk kicsit...

attól félek hogy most így akarja megbosszulni,vagy nem is tudom :/...

Vélemény?...tanács? [normálisakat légyszi :)]

mellesleg én 15 vagyok,ő pedig 16...

2012. okt. 24. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak ilyet nem csinálnak, kisfiúk meg pláne. Szerintem inkább örül, hogy foglalkozol vele, mintsemhogy alantas bosszút forralna ellened. Azt lehetne máshogy is. Amit leírtál egy szép, tartalmas kapcsolat kezdete lehet.
2012. okt. 24. 14:53
 2/3 J0keer ***** válasza:
nem hiszem, hogy akkora harag és bosszúvágy lenne benne ilyesmiért....szóval no para
2012. okt. 24. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem komnolyan gondolja. Nyugi. :)
2012. okt. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!